Duminica strângerii de semnături cu corturi goale și absenteism politic

3
1.241 vizualizari
views

Departe de a fi luată în serios campania de strângere de semnături, așa cum sunt sporadic ilustrate pe rețelele de socializare activitățile pretendenților la funcții publice pentru municipiul Codlea, corturile mai multor formațiuni politice sunt pustii. Nici urmă de candidați care să convingă electoratul să acorde o semnătură de încredere. Nimeni pe stradă într-o zi de duminică să explice alegătorilor ce idei au și ce soluții la problemele existente.

Prin cortul USR-ului bate vântul. Aici reținem doar chipul candidatului Paraschivescu Ovidiu care zâmbește troturarului. La câțiva pași mai la stânga PNL-ul lui Erwin Albu zâmbește cu Adrian Veștea, însă Erwin Albu nu este prezent. Și-a lăsat bicicleta să adune semnături.

Nici Pro România nu este prezentă. Formațiunea având un candidat de care nu am auzit încă, Raul Druță, are cortul pustiu în Promenada Codlei. Important este că se poate observa chipul lui Victor Ponta și Mihai Mohaci. 

Singurii care s-au mobilizat și tratează cu seriozitate această campanie de strângere de semnături și care stau de vorbă cu cetățenii sunt Ștefan Ciolan Octavian și Mihai Cîmpeanu, iar oamenii nu întârzie să apară pentru a le afla ideile de viitor.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

3 COMENTARII

  1. Domnule s-a săturat lumea de politică ..!!!..și mai ales acum după 8 luni de haos în țară, acum când Vela a devenit bodyguardul interlopilor!!!..păi degeaba strânge biciclistul semnături, că nu va fi validat !!!..are probleme mari cu cazierul….!!!

  2. Nu as vota PSD nici de ar fi ultimul partid pe lume,nici de ar fi fratele meu cel ce candidează!!!
    La fel nu as vota PSD în nici o alianță din care face parte….așa că poate sta non stop la cort sa mintă lumea așa cum au făcut asta de 30 de ani că pe mine nu mă conving cu îmi pierd timp prețios din viața de aș sta sa ascult poveștile lor!!!

  3. Sa incercam tineretul.Alta mentalitate,alte idei.Pro România,Raul Druta,om simplu,muncitor si proCodlea

Comments are closed.