Draxlmaier Sisteme Tehnice România a inaugurat o nouă investiție la Codlea

0
1.932 vizualizari
views

Nemții de la Draxlmaier Sisteme Tehnice România se pot mândri cu o nouă investiție la Codlea, în valoare de 50 mil. euro. Un partener puternic pe piața românească, Draxlmaier furnizează principalilor constructori de automobile elemente de interior, cu o cifră de afaceri globală de 2,9 miliarde de euro şi peste 50.000 de angajaţi.

Investiția de la Codlea crează noi locuri de muncă.

Dräxlmaier a recrutat anul trecut aproximativ 1.000 de oameni, ajungând la peste 15.000 de angajaţi în cele cinci fabrici din România. Campania de recrutare a germanilor continuă şi în acest an, când Dräxlmaier are în plan angajarea a încă 500 de oameni. Interesant este faptul că, în afară de aportul adus la ocuparea forței de muncă, firma germană oferă școlarizare, perspective profesionale și standarde înalte angajaților, într-un mediu curat și decent.  Iar lucrurile nu se opresc aici.

Inaugurarea din 16 aprilie s-a bucurat de prezența unor înalți oficiali, așa că nu este de mirare că premierul Victor Ponta și  ministrul muncii Rovana Plumb au tăiat simbolic panglica celei mai noi investiții. Alături de aceștia au fost prezenți senatori, deputați, prefectul județului Brașov, primarul municipiului Codlea, alte personalități.

 

DSC_0184 (Copy) DSC_0186 (Copy) DSC_0215 (Copy) DSC_0191 (Copy) DSC_0227 (Copy) DSC_0229 (Copy) DSC_0230 (Copy)

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic