Din ciclul ,,Nu faceți ca ei”, șoferul care ar trebui să rămână fără permis

6
1.413 vizualizari
views

Vrei să îți cumperi un covrig cald și ești în trafic? Nimic mai simplu, oprești mașina la ,,botul calului” așa cum a făcut conducătorul auto din imagine. Ce nu face el pentru colegul său căruia îi plouă în gură de poftă?

Cazul nu este singular. Covrigăria din colț a devenit un fel de Mc Drive. Deseori, șoferii terfelesc codul rutier cu nonșalanță și opresc unde îi taie capul, sfidând cele mai elementare reguli de circulație. Numai în această săptămână am surprins mai multe mașini care au oprit în același loc, bărbați și femei deopotrivă.

În curând pregătim o gazetă de perete!

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

6 COMENTARII

  1. zilele trecute am fost oprit pentru centura, adevarat ,nu o aveam pusa.. dar in timp ce domnu agent imi facea procesu verbal am numarat 9 masini, iar soferii acestora treceau binemersi pe langa celelalt agent……..adica?

  2. mda.. aveti dreptate.. dar astept poze si cu jmecherii cu masini de fitze din codlea care nu respecta nici o regula de circularie, in afara de aceea de a merge pe partea dreapta a drumului.. ideea cu gazeta de perete e binevenita… o sa va ajutam cu poze 🙂

  3. cred ca nu ar fi rea ideea de a fi montati niste stalpi care sa nu permita acesul masinior…doar al pietonilor. stalpi ce ar fi buni si in paracarea de pe strada frezieu care delimiteze parcarea de trotuar. unii nesimtiti nu stiu ce e ala mers pe jos si parcheaza masinile pana langa gard perturband circulatoa pietonilor pe trotuar. in rest faceti o treaba buna

  4. Daca parca 1 metru mai in fata era aproape legal, doar ca mai este si intersectia cu str. Magurii. totusi, la nici 10M in spate exista o parcare, oare nu era nici un loc liber acolo?

    @mihai, stai linistit ca am patit-o si eu. M-au oprit pentru control de rutina desi in fata mea un BMW gri (da, este din codlea, nu conteaza cine) a intors pe linia continua in fata mea, iesind din parcare de la „Stama”.

Comments are closed.