Diferența la un CLICK distanță – MOoU Bistro Cafe

0
6.557 vizualizari
views

Ne place de fiecare dată când apare ceva nou în oraș, nu-i așa? Curiozitatea de a ieși din rutina zilnică te face să calci pragul noului concept și să bifezi cu ochiul critic cât de mult te satisface. Un alt moft, ar spune unii, însă MOoU chiar face parte din proiectul „un alt MOFT” și vine în oraș cu ideile a doi Parteneri pentru un Premium Bistro Cafe.

Situat în Codlea, aproape de intrarea dinspre Brasov, este un loc confortabil unde puteți găsi o cafea bună, o bucătărie tradițională și internațională în care își face simțită prezenta conceptul MOoU.

La MOoU Bistro Cafe veți avea ocazia să descoperiți un rețetar proaspăt, nou, diferit, la prețuri accesibile, deosebit de tot ceea ce oferă piața în acest moment.

De asemenea, aveți posibilitatea să socializati cu prietenii și să serviți un pahar cu vin sau o sticlă de șampanie și să vă bucurați de locația noastră .

Design-ul cu linii vintage, suflul tânăr și gustul alimentelor noastre ne face o destinație de neratat, iar MOoU îndrăznește să presupună că o să ne mai vizitați.

Livrăm și la domiciliu, apelați cu încredere numărul de telefon 0758 084 084

CONCEPT OPEN KITCHEN, DESCHIS ZILNIC. (CODLEA, STR LUNGĂ NR.1 B – lângă Exotic Palace)

Moou_BistroCafe

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic