Dezvoltarea Zonei Metropolitane Brașov continuă

0
1.394 vizualizari
views

Ca director al Agenţiei Metropolitane de Dezvoltare Durabilă Braşov am coordonat şi atras finanțări în zonă pentru proiecte europene cu o valoare de peste 250 de milioane de euro. Sunt fonduri de care beneficiază aproape 400.000 de cetăţeni. Cunosc necesitățile comunităților Zonei Metropolitane Brașov și dacă astăzi Zona Metropolitană Brașov este una dintre cele mai atractive din România, acest lucru se datorează echipelor pe care le-am coordonat împreună cu primarii localităților și datorită faptului că am reuşit să scoatem elementul politic din activitatea agenţiei, iar oamenii s-au concentrat pe accesarea de fonduri europene.

Dintre proiectele majore pentru care am acordat asistență în scrierea cererilor de finanțare sau în implementare amintesc: Realizarea drumurilor de acces în Zona economică Coresi, realizarea pasajului rutier peste calea ferată de pe strada Independenţei, din cartierul Tractorul, modernizarea iluminatului public prin crearea sistemului de telegestiune şi supraveghere video a spaţiului public din Braşov, construcţia a 44 de locuinţe sociale în urma reabilitării fostului cămin de la Uzina II, spaţiu neutilizat , lucările de dublare a pasajului rutier Fartec, din municipiul Braşov, crearea centrului multifuncţional de servicii sociale din Braşov, reabilitarea centrului istoric din Codlea, realizarea centrului comunitar din comuna Vulcan, judeţul Braşov, realizarea accesului rapid la Cetatea Râşnov, printr-o instalaţie de transport tip lift pe plan înclinat.

În calitate de senator al României voi continua să susțin dezvoltarea zonei metropolitane Brașov și îmbunătățirea legilor din România. Este necesară și voi sprijini reglementarea calitativă și inovativă a legilor cu impact direct în activitățile administrației publice locale. În calitate de membru al Camerei decizionale a Parlamentului României voi optimiza instrumentele de aplicare în mod corect și unitar a legilor ce reglementează proprietatea publică. Totodată, pentru o planificare durabilă a dezvoltării comunităților, voi iniția o lege ce va reglementa metodologia de avizare a strategiilor de dezvoltare locală, aceasta neexistând în acest moment, dând posibilitatea administrațiilor locale să țină documentele de planificare strategică într-un sertar, lipsind comunitățile de viziune, strategie, planificare, acțiune, rezultate. Dezvoltarea continuă pentru omul din comunitate!

Dragoș Florin David
candidat PNL la Senat
Cod Unic AEP 11160004

dragos-david

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic