Despre compozitorul Lucian Opriș și concertul pe care îl va susține la Casa de Cultură din Codlea

0
1.216 vizualizari
views
SONY DSC

Revenit pe plaiurile natale după o perioadă în care acesta a stat în Austria, compozitorul Lucian Opriș va susține un concert de pian și orchestră și va lansa noul său album pe CD, la Casa de Cultură Codlea pe data de 28 mai.

Compozitorul Lucian Opriș s-a făcut remarcat în anii trecuți, despre care în 2011 Codlea Info scria:

Vineri, 25 noiembrie 2011, ora 17.00, Centrul Cultural Proartis Codlea ne-a invitat la evenimentul cultural Târgul de Toamnă – ediția a II-a. În aplauzele oaspeților sălii Restaurantului L’antique, profesorii organizatori au urat tuturor un sfârșit de toamnă minunat și o iarnă de poveste.

A urmat o seara muzicală de excepție, cu muzică clasică și modernă, instrumentală și vocal instrumentală.

Tinerii artiști, deosebit de talentați și deopotrivă emotionați, au dovedit progresele lor publicului, părinților și profesorilor.

SONY DSC

Însă de departe, una dintre cele mai mari manifestări cultural-artistice a fost Festivalul National de Muzică Usoară pentru Copii si Tineret care a debutat cu o scurtă prezentare a prof. Daniela Bolovan, care spunea:  „Mă bucur că sunteţi alături de noi, şi cu emoţiile specifice oricărui început de drum, doresc să vă mulţumesc în numele Centrului Cultural ProArtis Codlea şi a domnului director Lucian Opriş, pentru participarea la prima ediţie a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară pentru Copii şi Tineret “Mărul Dulce”.

Lucian Opriș, talent nativ și spirit creativ, și-a dedicat mare parte a tipului pentru a învăța generații de copii să iubească muzica și instrumentele muzicale, punând deseori în valoare copii cu abilități și ureche muzicală.

Nu în ultimul rând, Lucian Opriș a adus spiritul Crăciunului printr-un excepțional concert de colinde, la care au participat copiii școlii Centrul ProArtis, însoțiți de părinți.

marul-dulce10DSC_0043-Copy-600x400DSC_0007-Large-1024x683

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic