Demonstraţie de dresaj canin la Codlea

1
2.338 vizualizari
views

Preşedintele Academiei de Dresaj Canin Gundo Braşov ( Şcoala Barry), Liviu Orghidan, a organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Codlea, consilierului local Rekkert Rudolf (din partea Forumului German) şi al Poliţiei Codlea sâmbătă, 06.08.2001, o demonstraţie de dresaj canin pe terenul de sport al Liceului Teoretic. Cei care au ales să-şi înceapă weekend-ul alături de cei mai buni prieteni ai omului au fost impresionaţi de elevii acestei academii, diferite rase de câini dresaţi (ciobănesc german, rottweiler, saint bernard, ciobanesc carpatin, teranova, beagle) şi-au arătat îndemânarea executând de la cele mai simple comenzi până la comenzi de pază şi apărare pe care le vedem doar în filmele americane şi în demonstraţiile câinilor poliţişti (comenzi vocale în lesă, chemarea câinelui din poziţia de bază, comanda de aşteaptă cu întoarcere la câine, comenzi date prin semn, chemarea câinelui din liber, mersul la picior fără lesă, aportarea unor obiecte aruncate, pază şi apărare la comandă, pază personală, refuzarea hranei din mâna unei persoane străine etc.).

Câinii şi-au primit aplauzele la scenă deschisă, iar stăpânii lor diplomele de absolvire ale cursurilor de dresaj, meritele revenind instructorilor care reuşesc să facă din aceste animale prieteni de nădejde, căci deviza acestei academii este: “Un câine educat, un prieten minunat!”

Dresaj canin la Codlea

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. Presedintele Academiei de dresaj canin Gundo, domnul Liviu Orghidan mi-a cerut 400 euro in avans ca sa imi dreseze cainele in 40 de sedinte. Dupa ce s-a vazut cu sacii in car, acesta si-a pierdut interesul si m-a amanat foarte mult.
    Cand i-am zis ca renunt la dresaj pentru ca se taragana prea mult nu a vrut sa imi returneze nici macar o parte din bani.
    Tin sa mentionez ca am facut doar 3 sedinte a cate maxim 7 minute in 3 saptamani.
    Dupa aceasta experienta am intalnit si alti stapani care au patit exact la fel

Comments are closed.