Delegația Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova în vizită la Brașov

0
1.554 vizualizari
views

Adrian-Ioan Veștea, președintele Consiliului Județean Brașov, alături de prefectul Marian Rasaliu s-a întâlnit astăzi cu o delegație a Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, formată din președintele instituției, Sergiu Harea, vicepreședintele Mihai Bîlba și șefa Direcției Evenimente de Afaceri, Carolina Chiper. Oficialii moldoveni au fost însoțiți de președintele Camerei de Comerț și Industrie Brașov, Silviu Costea.

Discuțiile s-au axat pe prezentarea intenției Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova de a organiza în colaborare cu CCI Brașov cea de-a treia ediție a expoziției „Republica Moldova prezintă”, manifestare în cadrul căreia vor fi promovate produse și servicii din Republica Moldova. Aceasta ar urma să aibă loc în perioada 15-17 iunie 2018, în Piața Sfatului, cu sprijinul logistic al administrației județene.

„Suntem bucuroși să sprijinim pe toate căile dezvoltarea relațiilor economice și comerciale dintre județul Brașov și Republica Moldova, precum și colaborarea producătorilor moldoveni cu mediul de afaceri brașovean. Foarte multe din mărfurile fabricate peste Prut sunt bine cunoscute, căutate și apreciate pe piața românească, astfel că acest demers expozițional va fi cu siguranță unul de succes pentru ambele părți”, a opinat președintele CJ Brașov în finalul întâlnirii.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic