Decizia Comitetului Executiv al PSD Brașov: Marius Dunca susținut pentru funcția de președinte al organizației județene

0
916 vizualizari
views

PSD Brașov va organiza alegeri interne în data de 24 martie 2019, ca urmare a deciziei luate astăzi în cadrul Comitetului Executiv Județean.  Potrivit membrilor CEX, Marius Dunca are susținerea necesară pentru a continua activitatea în funcția organizației județene.

Membrii CEX au analizat activitatea politică din ultimii doi ani. Potrivit acestora, PSD Brașov s-a bucurat de o creștere semnificativă la nivel local, care a culminat  cu performanțele obținute în alegerile parlamentare, acolo unde, pentru prima dată, a devenit prima forță politică din județ, câștigând 6 mandate de parlamentar.

Rezultatele obținute au demonstrat că atenția deosebită față de problemele cetățeanului și organizarea eficientă pentru rezolvarea acestora se oglindesc, într-un final, în votul pe care cetățenii îl exprimă.

„Brașovenii au recunoscut și apreciat munca pe care această echipă a depus-o în ultimii ani, de aceea i-au și acordat încrederea și voturile. Dacă cetățenii au făcut asta, la fel trebuie să facem și noi și să recunoaștem progresul echipei noastre. Am reușit până acum să ridicăm o fundație solidă. Însă mai avem multe de construit, iar pe 24 martie ne vom decide asupra structurii de rezistență. Eu am încredere că, la fel ca în cazul fundației, vom alege să folosim cele mai bune materiale pentru construcția de viitor. Marius Dunca are susținerea întregii organizații pentru a ocupa funcția de președinte PSD Brașov și după 24 martie” declarăvicepreședintele PSDRoxana Mînzatu.

În ședința CEX de astăzi s-a discutat despre acțiunile politice ale PSD în perioada următoare. “Urmează doi ani extrem de importanți pentru România, iar alegerile interne din 24martie sunt menite să ofere echipei de conducere întreaga legitimitate de care are nevoie, pentru a pregăti cum trebuie următoarele runde de scrutin. Fără doar și poate, obiectivul noii echipe de conducere este deja setat de membrii social-democrați din județ și anume ca, la alegerile europarlamentare, PSD Brașov să devină cea mai importantă organizație PSD din Transilvania, ca număr de voturi. ”, a adăugat deputatul Viorel Chiriac.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic