Debut cu dreptul pentru ”vampiroaice”

0
1.011 vizualizari
views

Olimpia CSU Vampires Brașov a început cu o victorie noul sezon al Ligii Naționale de baschet feminin, 65-58 împotriva baschetbalistelor de la CSM Satu Mare, un meci desfășurat sâmbătă după amiază în Sala Sporturilor ,,DP Colibași” din Brașov. Un început perfect de meci pentru „vampiroaice” care au controlat excelent începutul de meci și după primul sfert aveau 22-10 pe tabela de scor. Elevele lui Dan Calancea, Nenad Marinkovic și Miruna Crasnic, au jucat și s-au jucat până la pauza mare, tabela înregistrând și-o diferență de 19 puncte, spre bucuria fanilor nu foarte numeroși prezenți în sală. În sfertul secund, brașovencele s-au impus cu 15-6, pe fondul unor ratări ale vizitatoarelor care-au încercat în nenumărate rânduri coșul de 3 puncte.

La pauza mare tabela de scor înregistra un categoric 37-16 în favoarea baschetbalistelor de sub Tâmpa. În sfertul trei, vizitatoarele se apropie amenințător câștigând sfertul cu 8-17, pe fondul unei căderi fizice a gazdelor, cu un sfert foarte bun la coordonare a sătmărencei Adina Pop. Și sfertul patru este controlat de vizitatoare, care se impun cu 20-25, insuficient însă pentru a-și apropia victoria și-a produce surpriza. Doar 7 jucătoare au folosit tehnicienii Brașovului în acest joc, în timp ce tehnicienii vizitatoarelor s-au folosit de experiența a nouă dintre jucătoarele de pe foaia de joc.  Olimpia CSU Vampires Brașov: Pesovic 18 puncte și 5 pase decisive, Higgins 14 puncte cu 11 recuperări, Houser 12 puncte și 5 pase decisive, Webb 10, Crăciun 6 puncte și 3 assisturi, Ghizilă 3 puncte și Dora Ardelean 2 puncte.

CSM Satu Mare: Morgan Batey 17 puncte + un assists, Chastity Reed 12 puncte și 4 assist-uri, Ramona Eniko Tarta-Laza 12 puncte și 3 assist-uri, Khadjah Whittington 7 puncte, Kristina Baltic 6 puncte și Andreea Orosz-Olah 4 puncte.

Dragoș Barbu, Cristian Trofim și Amalia Marchiș au întregit spectacolul de pe parchetul Sălii Sporturilor din Brașov, sub atenta supraveghere a lui Bogdan Bădilă. În runda secundă a campionatului, echipa de sub Tâmpa se va deplasa la Târgu Mureș, acolo unde vor juca împotriva celor de la ACS BC Sirius Târgu Mureș.

Dan-Alioșa Ulici

olimpia_bv olimpia_bv1 olimpia_bv2 olimpia1

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic