De ce Inimi Albastre?

0
1.674 vizualizari
views

În cursul dimineții de 9 octombrie, la emisiunea Fan Matinal, am întâlnit două fete tare de treabă, care la invitația colegului Alexandru Bica, realizator Fan Matinal – Antena 1 Brașov, au vorbit despre un bal caritabil în beneficiul copiilor cu autism. Acum sigur că peste tot întâlnești baluri de caritate și oameni dedicați semenilor lor, însă Alexandra Grancea de la Filarmonica Brașov, una dintre invitate, mi-a transmis acea energie pozitivă pe care cu greu aș putea-o explica, dar care emană prin toți porii dorința de a te implica și de a face bine fără să aștepți nimic la schimb. De ce inimi albastre? Explicația, pe cât de simplă, pe atât de frumoasă în site-ul oficial razadesperantabrasov.ro

De ce balul caritabil „Inimi Albastre”?
          „Când dai, la început dai din ceea ce ai, apoi, de la un moment dat, dai din ceea ce ești”  este sloganul prin care incercam  sa facem  inteleasa cauza copiilor speciali pentru care se organizat evenimentul caritabil, copii minunati ce ne dovedesc in fiecare zi ca imposibilul nu exista!
          Organizăm cea de-a IV ediție a evenimentului caritabil cu scopul sensibilizării comunității locale cu privire la problematica AUTISMULUI și importanța recuperării și integrării copiilor diagnosticați cu acest tip de tulburări de dezvoltare în viața socială și în învățământul de masă, alaturi de prietenii nostri de la Grupul de Initiativa „Papuci pentru copii” & Co: ITMR, Asociatia Suport, Ecology, Pro Marketing.
           Totodată ne propunem strângerea de fonduri pentru programele și terapiile de recuperare ( dezvoltarea programelor de stimulare senzoriala)  ale celor peste 120 de copii și tineri beneficiari ai organizației nostre, alaturi deambasadorii – invitati de marca din lumea sportului, show si media.
          Pregatim si in acest an un evenimentul caritabil intr-o locatie de exceptie unde invitatii vor beneficia de un program deosebit, cu momente de muzică, dans și prezentări de modă unice, licitaţie cu strigare, participanţii au putut achiziţiona tablouri donate de artişti consacraţi, bijuterii, seturi donate de sportivi celebri, dar şi alte pachete surpriză.
                                 
           Meritul si in acest an se datoreaza prezentei alaturi de noi nume sonore ce dovedesc generozitate si disponibilitatea de a fi ambasadorii cauzei nostre: prezentari de moda unice Viggo by Catalin Botezatu, Trupa New Vegas – Petru Calinescu si Maximilian Munteanu, invitati surpriza.
Alăturându-vă cauzei copiilor și a tinerilor cu nevoi speciale veți deveni nu doar susţinătorul cauzei autismului, ci prietenul nostru!
 
“Fără sprijinul comunităţii nu putem reuşi să oferim copiilor noştri ceea ce ei au nevoie. Programele terapeutice pentru recuperarea şi integrarea lor sînt foarte costisitoare. Ca organizaţie, noi încercăm să venim în sprijinul părinţilor acestor copii, să le oferim un spaţiu adecvat sesiunilor de terapie, dar şi programe psiho-educaţionale de cea mai bună calitate, alături de specialiştii asociaţiei. Acum suntem copleşiţi de numărul atît de mare de braşoveni care au venit alături de noi la acest bal caritabil, dar şi de dărnicia lor. Gestul lor înseamnă enorm şi este esenţial pentru noi, părinţi ai copiilor cu tulburări din spectrul autist”, Diana Niţă, preşedinte al Asociaţiei „Rază de Speranţă”.
 
Vă invităm să intraţi în lumea copiilor cu autism unde există doar sinceritate, voinţă şi putere!
Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic