Data la care se deschid târgurile de Crăciun din România

0
834 vizualizari
views

Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, iar România se pregătește să-și întâmpine vizitatorii în târgurile de Crăciun, care sunt pe cale să își deschidă porțile în doar câteva zile.

Această perioadă specială reprezintă o ocazie unică de a intra în atmosfera magică și plină de bucurie a sărbătorilor, într-un cadru pitoresc și plin de farmec.

Târgurile de Crăciun din România oferă o varietate extraordinară de exponate, produse tradiționale, jocuri, spectacole și gustări delicioase, creând astfel o experiență memorabilă pentru toți vizitatorii. Așadar, pregătiți-vă să vă bucurați de luna decembrie și de magia Crăciunului în cadrul târgurilor de Crăciun din România!

În București, vor fi organizate nu mai puțin de trei astfel de evenimente.

Primul se va deschide pe 29 noiembrie în Parcul Drumul Taberei, oferind vizitatorilor oportunitatea de a intra în casa lui Moș Crăciun, de a patina sau de a se bucura de carusel până pe 27 decembrie.

Al doilea târg, amplasat în Piața Constituției, va începe pe 30 noiembrie și va dura până pe 26 decembrie.

“Orașul lui Moș Crăciun” din Parcul IOR va fi deschis începând cu 1 decembrie.

La Craiova, tema acestui an va fi “Crăiasa Zăpezii”, invitând locuitorii să se alăture acestei povesti magice de pe 17 noiembrie, până după Anul Nou.

La fel, pe 17 noiembrie, se va deschide și Târgul din Sibiu, inaugurat pentru prima dată în 2007.

Târgurile din Timișoara și Brașov vor fi deschise o perioadă mai îndelungată, până pe 7 ianuarie.

În timp ce în România mai este puțin timp până când atmosfera de Crăciun va cuprinde întreaga țară, în alte țări europene sărbătoarea a început deja, cu Târgul de la Viena deschizându-și porțile sâmbătă.

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

LĂSAȚI UN MESAJ