Dacă ar fi și performante, camerele de supraveghere video și-ar atinge scopul

0
1.488 vizualizari
views

Nu este pentru prima oară când pe camerele de supraveghere se poate observa cum crește muntele de gunoaie, însă mai greu cu identificarea celor care aruncă gunoiul. Dacă la întrebări precum: unde și când, poliția locală are un răspuns, la întrebarea CINE este mai greu.

Să ne ducem treaba până la capăt!

Poate că ar trebui ca cei responsabili să pună accent și pe calitatea imaginilor video, astfel încât persoana care aruncă gunoi să poată fi identificată, mai ales pe timp de noapte. Primarul Mihai Cîmpeanu spune că acest camere sunt foarte necesare și că în cel mai scurt timp ordinea firească a lucrurilor se va reinstaura și la Codlea.

Până atunci, unii aruncă, alții vin și fac curat, iar administrația nu are oameni la supravegherea video. Cel puțin, asta am înțeles din postarea publicată de primarul municipiului Codlea.

Vă aduc la cunoștință că în zonele vulnerabile din municipiul nostru (locurile în care o parte din cetățeni aruncă gunoaie, cele care sunt predispuse la acte de vandalism, etc.) au intrat în funcțiune camerele de supraveghere video.

Chiar dacă în acest moment nu avem angajați care să se ocupe de acest serviciu, imaginile sunt stocate și pot fi verificate oricând.
Pe cale de consecință, începând de luni vom începe curățenia în zonele menționate anterior.” – Mihai Cîmpeanu
Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic