Dă-le, Doamne, la dușmani, sănătate.. să mă vadă fericit!

0
2.966 vizualizari
views

,,Prostul nu e prost destul dacă nu e și fudul, el nu vrea ca să muncească, se-apucă doar să bârfească..” Și sunt mulți, și-s peste tot, și nu mai încapi de ei. Dar bine că în data de 26 a fost doar în cântec. Și acesta a continuat spre bucuria celor prezenți:

,,Doamne, la dușmanii mei, dă-le, Doamne, ce-și vor ei… Dă-le tot ce au cerut să mă vadă fericit. Dă-le , Doamne, car cu zile să mă vadă c-o duc bine.”

Versurile desprinse din cântecul ,,Sunt haiduc de la Buzău…” au mers direct la sufletul zărneștenilor și turiștilor aflați la Festivalul folcloric ,,Floare de Colt” – Zărnești. Piesele interpretate de formația etno Nemuritorii au transmis cel mai frumos mesaj de dragoste, dor și bărbăție, iubire de codru și …sărăcie cruntă, poate de aceea au și prins atât de bine la public – au lovit românu` unde-l doare mai tare. În lipsuri.

Nici invitatul Nicu Paleru nu s-a lăsat mai prejos, gâdilând orgoliul doamnelor și domnișoarelor cu ,,Vinul lui Paleru” . Din repertoriu n-a lipsit nici vecinu` Costică. Are un farmec aparte artistul. Un întreg oraș a uitat brusc de griji și s-a prins cu mic, cu mare, la o sârbă și-o horă.
Doamne-ajută de mai bine!


Nemuritorii – Etno (VIDEO)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic