Curs gratuit-Tehnologia Informației și Comunicării

0
632 vizualizari
views

Întâmpini dificultăți în utilizarea computerului?
Tehnologia a devenit nucleul în jurul căruia ne consolidăm existența motiv pentru care vă aducem în atenție o oportunitate de a economisi timpul acordat lucrului la calculator.
Vrei să afli metode noi de utilizare eficientă a programelor pe calculator?

Dacă ai peste 18 ani, studii medii finalizate, nu lucrezi în sistemul public și ai domiciliul în unul dintre judeţele regiunii Centru: Brasov, Covasna, Harghita, Alba,Sibiu,Mureș poți participa la curs!

Obiectivele acestui curs sunt acumularea de cunostinţe, deprinderi şi atitudini cu direcţionare spre editor computerizat, editor de calcul specializat, stocarea şi managementul informaţiei, prezentarea acesteia, întelegerea oportunităţilor şi riscurilor utilizării Internetului şi a corespondenţei electronice, schimbul de informaţii şi colaborare, creativitatea, inovaţia, cercetarea.
Cursul vine în întampinarea dezvoltării capacităţii de a căuta, a colecta şi prelucra în mod organizat şi sistematic informaţiile.

Informaţii / Rezervări la nr. tel.: 0724305534

Organizatori: Asociația Română a Tinerilor cu Inițiativă (ARTI) în parteneriat cu SIVECO România și Pro Vobis – Centrul Național de Resurse pentru Voluntariat

Data: 6 august 2012 – 16 august 2012

Loc de desfasurare: Centrul Regional de Formare Antreprenoriala

BRAŞOV

Str. Verii nr. 4, ap. 2

Coordonator centru: Oana Opriţoiu

Pret: gratuit

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic