Cum vrea să se implice în schimbarea Codlei echipa condusă de Petrică Buhnici?

0
2.257 vizualizari
views

Așa cum scriam zilele trecute, echipa propusă de către Petrică Buhnici este formată din oameni optimiști și ambițioși, dar mai ales deschiși față de cei cărora le vor cere încrederea pe 27 septembrie.

”Stimaţi concetăţeni – locuitori ai municipiului Codlea,

Echipa noastră formată împreună cu preşedintele PMP ( Partidul Mişcarea Populară ) Petrică Buhnici vă propune ca impreună să realizăm următoarele obiective pe conceptul :
NORMALITATE , ECHILIBRU , EFICIENŢĂ prin care să ajungem la PROSPERITATE.

Punerea bazelor de dezvoltare a turismului
Acest lucru poate fi realizat prin valorificarea potenţialului istoric şi geografic al zonei , prin integrarea Cetăţii Negre cu o vechime de peste 800 de ani şi a zonei de agrement a ştrandului Codlea . Pornind de la aceste 2 repere se poate dezvolta un turism fabulos după modelul altor localităţi din bazinul Ţării Bîrsei ( Râşnov , Feldioara , Rupea ) .

Locuri de case gratuite pentru tinerii căsătoriţi
Un alt punct pe planul nostru de dezvoltare îl constituie alocarea de teren gratuit tuturor tinerilor căsătoriţi pentru ca aceştia să rămână aici ,acasă, ei fiind factorul motor de dezvoltare a comunităţii. Cum ne propunem să realizăm acest lucru ? Prin identificarea terenurilor private şi al celor care aparţin administraţiei locale ( ex. Comuna Vulcan şi alte localităţi ).

Ocolitoarea Codlei
Ocolitoarea Codlei este o temă care a fost deja prezentată periodic , la fiecare 4 ani de 30 de ani încoace . Acest drum care nu a fost încă realizat a rupt oraşul în 2 şi a creat foarte mult disconfort ( fonic şi poluator ) locuitorilor comunităţii .Foarte multe localităţi din ţară au rezolvat deja această problemă.

Centru de recreere şi socializare pentru pensionari
Un alt obiectiv pe care ni l-am propus este înfiinţarea unui centru pentru persoanele vârstnice din comunitate prin reabilitarea la standarde a imobilului Sala de Nunţi .

Asociaţia micilor întreprinzători codleni
Vom înfiinţa Asociaţia micilor întreprinzători codleni astfel încât să realizăm o punte de legatură între patroni – administraţie şi în acest mod să identificăm problemele acestora şi să venim în sprijinul lor în direcţia soluţionării .

Referendum la Codlea
O altă ţintă pe care ne-am propus-o este să organizăm un referendum prin care concetăţenii noştri să decidă dacă Codlea rămâne la statutul de municipiu sau redevine oraş . Acest lucru poate duce la diminuarea taxelor pe care codlenii le plătesc . Oferta calitate-preţ la acest moment nu se justifică .

Sănătate şi asistenţă socială
Realizarea în incinta Spitalului Municipal a unui corp de clădire pentru cabinetele medicilor de familie.

Programe care să cuprindă petrecerea timpului liber şi divertisment
Prin promovarea artiştilor şi interpreţilor locali , a meşterilor populari amatori şi profesionişti , prin organizarea de tabere de creaţie şi festivaluri urmărim promovarea amprentei locale .

Obiectivele propuse vor fi susţinute financiar de :
– impozitele şi taxele colectate la bugetul local
– prin accesarea de fonduri europene nerambursabile
– prin parteneriate public private ( prin atragere de investitori )
– din imprumuturi
– din fonduri guvernamentale

Aceasta este Platforma Program a P.M.P.

TOŢI PENTRU CODLEA

NORMALITATE , ECHILIBRU , EFICIENŢĂ ═►PROSPERITATE

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic