Cum stăm cu disciplina la capitolul limitatoare de viteză la trecerea de pietoni

6
1.380 vizualizari
views

DSC_0042 (Copy)

Au existat voci care au susținut că limitatoarele de viteză de la trecerile de pietoni vor fi ocolite de cei mai mulți participanții la trafic. O fi, căci pădure fără uscături nu există. Și am plecat pe teren pentru a surprinde acei șoferi indisciplinați. Astăzi, 19 iulie,  nu am avut noroc și ne place să credem că nu se datorează materialului din data de 18 iulie (vezi aici). În cele 30 minute cât am filmat, niciun șofer nu a ocolit limitatorul de viteză. Mai mult de atât, aceștia au redus viteza și au acordat prioritate pietonilor. Traficul rutier s-a desfășurat în condiții normale.

Așadar, putem concluziona că se poate și altfel. Ține de atitudine și de disciplină.

Material video

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

6 COMENTARII

  1. „Plecarea pe teren pentru surprinderea” politistilor care opresc pe interzis, sau a oamenilor „influenti” ai orasului cand o veti intreprinde?

    • Nu facem rabat de la regula nici pentru cei cu grade, nici pentru cei influenti. Daca se va intampla sa incalce legea cand ne vom afla in trafic, ii vom arata. Asta nu inseamna ca alergam dupa cineva anume. Rog sa nu se interpreteze gresit.

  2. ba ovi sincer ce tot filmezi u acolo filmezi si u ca sa te afli in treaba…u nu te uiti la tine putin…parca esti si u sofer din cate stiu eu…sau esti fotograf:)))

      • Auzi mai Simona, alias Gigel, alias Marius, chiar trebuie sa ma cobor la nivelul tau sau crezi ca este cazul ca cineva sa iti suporte ineptiile? Trebuie ca cineva sa iti deseneze ca, la mintea ta, mai pui o mana de paie si scoti vaca din iarna?

  3. Calatorul moare de drum lung si prostul de grija altuia…ca bine mai zici tu in alte comentarii, dar, de, asa suntem educati unii dintre noi…sa pandim si sa ne uitam doar in gradina altuia

Comments are closed.