Cum luăm Paște și Lumină anul acesta la Codlea?

0
4.199 vizualizari
views

Pentru că am fost întrebați cum se va proceda anul acesta, vă putem spune că, în primul rând, TOATĂ lumea stă acasă! În zilele de vineri și sâmbătă se va distribui Paștele, în intervalul orar 11.00 – 17:00. Voluntarii, cei care vor face acest lucru, au luat deja legătura cu preoții fiecărei parohii din oraș și vor trece pe fiecare stradă, la fiecare bloc.  Va fi suficient pentru fiecare dintre noi. Pentru fiecare parohie vor circula 3-4 taxiuri având cutiuțe frumos ambalate, ale celor de la LIKE TAXI. Șoferii vor fi echipați cu mănuși și mască.

În noaptea de Înviere din fiecare parohie vor pleca 3 mașini care vor duce Lumina Sfântă enoriașilor, la casele acestora. Mașinile de la LIKE TAXI vor deservi și de această dată credincioșii care aparțin de parohia respectivă.

Pentru a fi cât mai eficienți, șoferii de taxi vă roagă să fiți în preajmă (în fața blocului) câte o persoană din fiecare scară, apoi să dați Lumina Sfântă între locatari. La fel și pe străzi, pentru a nu opri la fiecare casă vecinii se vor ajuta între ei. Cel care a luat Lumină, la cel de lângă. Șoferii de la LIKE Taxi vor pleca puțin după miezul nopții prin oraș să aducă Lumina și vor merge peste tot.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic