Cum drămuim banul public? Proiectul de buget 2014, al municipiului Codlea

9
1.363 vizualizari
views

 

În data de 5 februarie 2014, pe site-ul Primăriei municipiului Codlea, în sectiunea Informații financiare – Proiect Buget, a fost afișat proiectul de buget pentru anul 2014. Acesta urmează procedura de afișare publică, după care va fi dezbătut în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Codlea. De remarcat faptul că sumele alocate din venituri proprii la învățământ sunt cu aproximativ 25% mai mari ca în 2013, iar la sănătate edilii doresc creșterea cu aproximativ 5%.

buget-local_2014

Nu același lucru se întâmplă la cultură, unde vor fi alocați 368.90 mii lei din venituri proprii, comparativ cu cei 406.47 mii lei, alocați anul trecut.

În bugetul propus pentru anul 2014 se regăsesc pe cheltuieli de investiții și bani pentru realizarea SF Complexul Sportiv Maial, terenuri de tenis, bazin de înot, etc., dar și pentru reabilitarea mai multor străzi din Codlea (Cărării, Costei, Pietrei, etc.)

Alte obiective de investiții noi în cuantum de 100 mii lei, sunt pentru străzille: Măgurii, Șoimului și Vulturului.

Persoanele interesate pot descărca proiectul de buget în format pdf, direct de pe site-ul primăriei.

www.primaria-codlea.ro

Detalii AICI

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

9 COMENTARII

 1. Excelent. La mai mare. Va vom votasi la urmatoarele alegeri.
  Orasul are strazi care asteapta sa fie asfaltate de ani buni iar dl. Primar impreuna cu o parte dintre consilieri „dramuiesc” … banul public in spatii verzi si baza sportiva. Exista macar vreun studiu, oricat de prapadit si neprofesional, care sa demonstreze ca baza sportiva va aduce profit?

  • Nu exista acel presupus studiu, insa au un studiu profi, realizat de profesionisti. Este accesibil oricarui cetatean care face o cerere din dorinta de a-l consulta.

   • De abia astept ca stra-stra-nepotii mei sa profite de pe urma incasarilor din acea baza sportiva. Sunt absolut convinsa ca un profit imediat va exista, insa nu pentru oras…

    • Atunci poate ca ar trebui sa nu iti aduci nepotii aici, mai bine la Brasov, macar acolo nu vei sti catre cine se duc banii.

 2. Dl. Stan, eu nu voi trece peste pronumele de politete pentru ca nu v-am crescut la usa mea. Asta nu ma impiedica insa sa revin la problema de baza pe care o exprimam in primul mesaj si anume strazile neasfaltate vs palarie.

  • Nicoleta, esti un utilizator pe un site, nu formulezi o cerere la o autoritate publica si nu iti depui vreun CV. Poti fi Maria sau Ioana, sau Gheorghe, important este sa pastrezi limita bunului simt indiferent la usa cui cresti. Cele bune!

   • Da, sunt un utilizator care pana acum v-a facut trafic pe site si, in ciuda atitudinii dvs continua sa va vorbeasca cu respectul cuvenit oricarei fiinte umane. Asta inseamna de fapt limita bunului simt. Se pare insa ca dvs ati fost deranjat de o remarca (ce se incardeaza in bunul simt al platitorului de taxe in Codlea).
    Cu riscul ca aceasta ultima postare sa nu mai fie afisata intrebarea ramane: ce se intampla cu strazile neasfaltate? E vorba de strazi medii ca si lungime. Oricum ceva mai lungi decat Gradinarilor de ex. Sa stiti ca unii dintre locuitori inota in noroi pe strazi. Asta probabil pentru ca nu au inca un bazin.
    Nu are nici un sens sa pomenesc si despre spatiile verzi. Nu mai e un secret pentru nimeni de ce sunt ele atat de bine finantate.
    Cele bune si dvs.

    • Da, un foarte mare risc sa nu se aporbe postarea. Suna ca si cum cineva ar fi murit pe ultima reduta pentru dreptatea de care nu se bucura.

 3. DISTRUGEREA MAIALULUI = DISTRUGEREA NATURII !!! STOP DEMARARII BARBARIEI !!! Are cineva nevoie de tichie de margaritar ?!

Comments are closed.