Cum arată noul parc din Colorom?

0
3.134 vizualizari
views

Proiectul parcului din Colorom a fost desfășurat pe mai multe etape, iar în cea din urmă au fost montate aparatele gym. Refăcut complet, parcul dispune de loc de relaxare cu alei și mobilier urban, băncuțe, cu sistem de supraveghere video și iluminat pentru noapte. Tot aici găsim și mobilier de joacă pentru copii până ăn 5-10 ani, cu tobogan, scăriță, iar lângă a fost finalizat și un mini-teren de baschet, îngrădit frumos cu plasă de sârmă pentru a nu sări mingea.

Lângă terenul de baschet, așa cum spuneam, în cursul zilei de 5 iunie se finaliza spațiul pentru desfășurarea activităților de gimnastică la aparate.

Parcul arată foarte frumos, cu băncuțe pentru relaxare și mese unde pensionarii și nu numai, pot sta liniștiți la un joc de table. Important este să apreciem sși să păstrăm ce avem.

Mihai Cîmpeanu, primarul municipiului Codlea, spune că în perioada imediat următoare își va concentra atenția și pe finalizarea lucrărilor în Parcul cu Soare și a refacerii terenurilor de baschet și volei de la Liceul Teoretic ”Ioan Pascu”, unde lucrările sunt în plină desfășurare. 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic