Cu privire la cazul doctorului Sorin Baloș, centrul medical RMN Diagnostica Brașov face mai multe precizări

1
2.467 vizualizari
views

Cu privire la cazul doctorului Sorin Baloș, care a fost prins în flagrant de către polițiștii Direcției Generale Anticorupție când primea o sumă de bani în sediul RMN Diagnostica, conducerea clinicii face următoarele precizări:

Medicul Sorin Baloș presta servicii medicale  în cadrul clinicii noastre, în baza unui contract de prestări servicii, ce implicau doar consultație și control, fără niciun fel de alte servicii sau tratamente adiacente.

De când activăm pe piața serviciilor medicale (2007 la Sibiu și 2014 la Brașov) nu ne-am confruntat cu nicio astfel de practică sau de reclamație legată de modul de abordare al medicilor noștri angajați sau colaboratori.

Este adevărat că fapta s-a petrecut în clinica noastră din Brașov, în programul de consultație al medicului Sorin Baloș, însă facem precizarea că  nu pentru tratamente sau intervenții efectuate în cadrul centrului nostru. Ne delimităm total de astfel de practici, deoarece acestea contravin valorilor și misiunii noastre pe piața medicală, numărul de pacienți investigați și tratați la care am ajuns astăzi, fiind exclusiv rezultatul muncii și profesionalismului și moralității personalului medical.

Orice medic colaborator sau angajat care încalcă un regulament și un angajament ce ține de relația directă cu pacienții va suporta consecințele de rigoare, nemaiputând să ne identificăm cu actele medicale efectuate de acesta.

Dăm asigurări tuturor pacienților că în cadrul centrului nostru primează actul medical, diagnosticarea corectă și tratamentul precis, pacientul fiind mereu în centrul atenției echipei medicale. Avem încredere că justiția își va face treaba corect și în acest caz.

Conducerea Centrului medical RMN Diagnostica

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

Comments are closed.