CSM Codlea vs. CSU Tg Mures (foto-video)

3
1.393 vizualizari
views

CSM Codlea vs CSU Tg Mures

In cursul zilei de astazi s-a disputat in cadrul diviziei „B” , meciul de volei dintre CSM Codlea si CSU Tg. Mures. Prestatia fetelor a fost foarte buna de ambele parti, doua echipe care au stiut sa se automotiveze, fiind sustinute si de suporterii prezenti la meci.  Scorul CSM Codlea – CSU Tg Mures, 0 la 3, insa datorita faptului ca antrenorul George Andrei a reactionat ca urmare a deciziei incorecte a arbitrilor de a nu acorda punctul echipei antrenata de acesta in ultimul set, a fost sanctionat cu cartonas galben, decizie care conform regulamentului prevede depunctarea cu doua puncte a echipei manageriata de acesta, punctele fiind atribuite echipei adverse.  Astfel, ultimul set al meciului a fost inregistrat oficial cu scorul de 22 la 25.

Galeria foto completa o puteti vizualiza pe pagina de facebook. CLICK AICI

CSM Codlea vs. CSU Tg Mures

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

3 COMENTARII

  1. Felicitari felelor :*:*:*!!! In sfarsit a ajuns si codlea undeva mai departe cu un sport, doar ca e dezamagitor ca jumatate din echipa este alcatuita din fete din brasov, dar oricum la cat mai multe victorii!!!

  2. Cine a scris articolul ori n-a fost la meci ori n-are nicio legatura cu sportu,voleiu in special.Scoru a fost de 3-0 la seturi pentru echipa din Targu Mures,ce ati relatat voi s-a intamplat in ultimul set,la scoru de 23-24.Oricum prestatie buna a fetelor,cu ceva experienta acumulata vor veni si rezultatele.

Comments are closed.