Crosul “Aleargă Tu pentru Ei!”, un eveniment sportiv îndrăgit și mult așteptat

0
2.417 vizualizari
views

HOSPICE Casa Speranței organizează cea de-a noua ediție a Crosului „Aleargă TU pentru EI!“, sâmbătă, 1 iulie 2017, pe Aleea de sub Tâmpa (Aleea Tiberiu Brediceanu), din Brașov. Pentru că, în 2017, HOSPICE Casa Speranței aniversează 25 de ani de activitate în sprijinul copiilor și adulților cu boli incurabile din România, alergătorii și susținătorii acestora care vor fi prezenți la cros sunt rugați să se îmbrace în verde sau să poarte un însemn al organizației.

Crosul se desfășoară pe patru lungimi de traseu:

Denumirea cursei Distanța Vârstă participanți Taxă de înscriere
Cursa Draexlmaier 600 m până la 7 ani 25 lei
Cursa Autoliv 2 km 7 ani – 15 ani 25 lei
Cursa Preh România 4 km peste 15 ani 40 lei
Cursa Miele 10 km peste 18 ani 50 lei

 

Cei care doresc să se înscrie în competiție o pot face online, pe site-ul HOSPICE (http://team.hospice.ro), până în 28 iunie, ora 00.00. Cei care se înscriu și achită taxa până la data de 17 iunie, beneficiază de o reducere de 5 lei, la oricare dintre cursele alese. O persoană poate concura la o singură probă din competiție.

Companiile au posibilitatea de a înscrie echipe în competiție, iar membrii acestora pot purta echipament reprezentativ pentru firma care face înscrierea. Familiile (minim 2 adulți) care iau parte la cros beneficiază de gratuitate pentru unul dintre copii.

Înscrieri în competiție vor avea loc și în ziua concursului, între orele 8.00-8.45, pe Aleea de sub Tâmpa, însă pentru alergătorii care se înscriu la faţa locului, organizatorii vor distribui kit-uri de participare doar în limita stocului disponibil. Toate informaţiile referitoare la înscrieri sunt disponibile pe site-ul fundaţiei sau la numărul de telefon 0728 130 076.

Toţi participanţii vor primi un voucher pentru un serviciu medical gratuit oferit de Hiperdia și kit de alergător cu tricou Hervis. Premierea la cursele Autoliv, Preh România și Miele se face diferențiat, femei și bărbați, după primii trei cei mai buni timpi obținuți. La cursa Draxlmeier (cursa copiilor) premierea se face pe categorii de vârstă: copii mai mici de 5 ani și copii între 5 și 7 ani, fără diferențiere între fete și băieți.

Competiţia pune la bătaie premii valoroase pentru alergătorii care ajung pe podium, dar şi premii surpriză pentru concurenţi şi spectatori, la o tombolă la care preţul biletului este 5 lei (week-enduri la hoteluri și pensiuni din țară, bilete la Summer Well, salt cu parapanta – Paramania, scubadiving în București, intrări la Parc Aventura, intrari la Karting Ghimbav, experiență off road la Sinaia cu Best Romanian DMC, experiență escape cu Obscuria, experiență escape cu Mystery Rooms Brasov, ședință călarie la Ghimbav, intrări la locurile de joacă Oaki, abonamente la centrele spa Belaqva, intrări la Paradisul Acvatic și la Therme București și multe altele).

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic