Cristian Cioacă, eliberat din închisoare. Decizia instanței este DEFINITIVĂ

0
110 vizualizari
views

Cristian Cioacă a fost eliberat, marți, din închisoare, după ce judecătorii i-au admis cererea de eliberare condiţionată. Decizia instanţei este definitivă.

Pe data de 19 iunie 2014, Cristian Cioacă a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare cu executare pentru lovituri cauzatoare de moarte în cazul avocatei Elodia Ghinescu. La instanța de fond, fostul polițist primise o sentință 22 de ani de închisoare.

Cristian Cioacă se află închis de 11 ani în pușcăria Colibași și își execută pedeapsa în regim semideschis.

Dosarul ”Elodia” – cel mai cunoscut caz de dispariție din România

Avocata a dispărut fără urmă în anul 2007 şi a fost declarată moartă după 5 ani de zile. Ulterior, soțul ei, Cristian Cioacă, a fost judecat și condamnat pentru că ar fi ucis-o.

Fostul soț al avocatei dispărute nu a recunoscut niciodată că el a ucis-o. Trupul acesteia nu a fost găsit nici până astăzi.

Cei doi au avut împreună un fiu, pe Patrick, acum în vârstă de 18 ani, care s-a aflat în grija mătușii din partea tatălui.

Avocata Elodia Ghinescu şi-a găsit sfârşitul aproape de finele lunii august 2007, iar cel care i-ar fi smuls ultima suflare ar fi fost chiar soţul ei, Cristian Cioacă. Deşi povestea este una mai mult decât cunoscută, nimeni nu ştie însă unde a ajuns trupul avocatei.

În rechizitoriu, procurorii arătau faptul că, în noaptea de 29 spre 30 august 2007, „pe fondul unor relaţii conflictuale preexistente legate de un iminent divorţ determinat de presupusele relaţii extraconjugale ale soţilor, în timp ce se aflau în dormitorul matrimonial, discuţiile au degenerat, context în care Cristian Cioacă i-a aplicat soţiei sale, Elodia Ghinescu, multiple lovituri, soldate cu decesul acesteia“, scrie cancan.ro.

Mai apoi, Cristian Cioacă a târât trupul soţiei sale până în cada băii principale, acolo unde l-ar fi „tranşat“ pentru a-i fi mai uşor să ascundă crima. Din spusele procurorilor, fostul poliţist ar fi folosit o geantă de voiaj de dimensiuni mari, pe care Elodia şi-o cumpărase în timpul unei vacanţe în Dubai, dar şi perdeaua de la duş din baia aflată în apropierea dormitorului acestora.

Cu ajutorul perdelei de la duş, pe care Cristian Cioacă a folosit-o ca să nu lase urme de sânge, fostul poliţist a transportat fragmentele de cadavru până în portbagajul maşinii sale.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

LĂSAȚI UN MESAJ