Creșă în câteva luni la Codlea, cu o capacitate de 60 de locuri

1
1.924 vizualizari
views
Administrația publică locală derulează obiectivul construire creșă de stat în municipiul Codlea, în curtea Liceului Teoretic ”Ioan Pascu”, însă, cel mai probabil construcția va fi finalizată în 2 ani de zile. Timpul îndelungat face ca părinții care au acum copii de creșă să nu mai beneficieze de serviciile unei creșe de stat, astfel că primarul Mihai Cîmpeanu spune că a găsit o soluție salvatoare până la finalizarea construcției.
 
”Săptămâna trecută am semnat un contract de finanțare pentru un proiect european în valoare de 4.282.284 lei. Proiectul presupune înființarea unei creșe cu capacitate de 60 de copii.
✅Proiectul mare al Creșei din incinta Liceului Teoretic se derulează în continuare dar cu dificultăți de ordin tehnic, este un proiect de mare amploare care durează, așa că am dorit ca în paralel cu acesta, Codlea să aibă totuși creșa mult mai devreme, prin intermediul acestei finanțări europene.
Fondurile accesate ne permit închirierea și dotarea unui spațiu pentru înființarea unei creșe și are durata de peste 2 ani.
Dorim ca părinții codleni care au mare nevoie de creșă să poată beneficia de aceasta în cel mai scurt timp (câteva luni).
Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. ideea e buna , dar timpul de finalizare spune ca nu o sa fie niciodata si arata ca invatamintul trebuie sa fie desfintat ,de altfel ca si romania ……

Comments are closed.