Conversație între doi copii: – Vreau să fiu ca Dan Vlad! De ce, întreabă al doilea..?

1
2.052 vizualizari
views

Conversație între doi copii: – Vreau să arăt ca Dan Vlad! De ce, întreabă al doilea..? Păi…

Până să aflați răspunsul celui care își dorea să fie ca Vlad Dan, am trecut prin filtrul gândirii dorința de a fi ca Dan de la Power Gym Codlea.

Dacă ai avea 16-18 ani, te-ai gândi că omul arată bine, e faimos în sensul că este cunoscut și apreciat în lumea sportivilor și ți-ar plăcea șă fii ca el.

Dacă ești pe la un 30-40 ani, îți poate trece prin minte și faptul că foarte multe reprezentante ale sexului frumuos merg la el la sala și simplul fapt că este înconjurat de gagici parcă ar stârni o oarecare invidie. Și-atunci, de ce să nu îți placă să fii în pielea lui? Măcar că femeile îți zâmbesc frumos, nu?

Dacă ai trecut de 40 de ani și n-ai treabă nici cu Dan Vlad ca sportiv, nici cu sala PowerGym, e posibil să îți dorești să fii un Dan Vlad, măcar pentru acțiunile de voluntariat pe care le-a desfășurat de-a lungul timpului.

Pentru ultima categorie care și-ar dori să fie un Dan Vlad, am eu un mesaj personal: Lăsați politica, e pentru oameni harnici, nu pentru profitori. 🙂

Acestea fiind trecute prin ciubărul gândirii și mâzgălite online, am să vă spun DE CE a vrut copilul să fie ca Dan Vlad. Pentru că e antrenorul de la Power Gym și arată ca în filme! Am râs cu poftă, însă dorința a fost realistă pentru un copil de 10-11 ani.

La Campionatul Național de Skandenberg am văzut un alt Dan Vlad, total schimbat, pe care l-am întrebat ce părere are despre toate acestea și care ne-a mărturisit că ,,Sport, mișcare, sănătate,, nu este doar un slogan, este convingerea sa pentru un mod de viață, iar povestea ne-o spune chiar el:

În 2014 cântăream 126 kg și la o consultație medicală de rutină am fost depistat cu o valoare a glicemiei de 220 (diabet).

În decembrie am hotărât să fac o schimbare majoră în viața mea, astfel că am început să mănânc sănătos și să consum numai acele alimente care fac bine organismului și să le elimin pe cele rele.

Respectând aceste lucruri și antrenamente zilnice specifice la sala Power Gym Codlea, slăbeam văzând cu ochii în fiecare zi, ajungând în momentul de față să cântăresc 94 kg, iar valoarea glicemiei să fie de 90 (valoare normală)

Sigur că am renunțat la anumite alimente în această perioadă…zahărul în primul rand…efectiv am eliminat din viața mea acest produs, pâinea, pastele făinoase, cartofii, grăsimile nesănătoase, mezelurile, sucurile din comert.
Ce alimente folosesc? Carne de curcan, pui, pește, preparate la grătar – cuptor sau fierte, albușuri de ou, multe legume, de preferat în stare crudă, anumite fructe cu indice glicemic scăzut, iaurturi combinate cu diferite semințe și multă apă (3 litri pe zi)

Fac antrenamente de fitness/forță combinate cu cele cardio (banda de alergare și bicicleta statică) cu o durată de o oră și jumatate, zilnic.

Planuri de viitor? Doresc să particip în septembrie la Campionatul Național de Fitness/Culturism secțiunea Masters 40-49 ani, asta ar înseamna să mai dau jos încă 10 kg cu o disciplină strictă în alimentație și antrenamente.

Pe această cale doresc să adresez un îndemn părinților să-și îndrume copii către SPORT, indiferent de disciplina sportivă, efortul fizic este benefic organismului.

Vlad Dan (1) Vlad Dan (6)1Vlad Dan (2)1 Vlad Dan (3) Vlad Dan (4) Vlad Dan (5) Vlad Dan (7) Vlad Dan (8) Vlad Dan (9) Vlad Dan (10)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. Bravo Dane! Ține-o tot așa! Am fost martor personal al transformării tale și ești un model de urmat în acest sens. Mult sport și o dietă strictă fără jumătăți de măsură. Ăsta este secretul.

Comments are closed.