Consultații în contract cu CAS în cadrul ambulatorului de specialitate RMN Diagnostica Brașov

0
2.968 vizualizari
views

RMN Diagnostica, pe lângă serviciile medicale de înaltă calitate oferite în centrele de imagistică din Sibiu și Brașov, vine în  întâmpinarea pacienților cu servicii medicale și în cadrul noului ambulator de specialitate deschis în Brașov, str. Hermann Oberth nr. 8. Pacienții pot beneficia de ECOGRAFII, INVESTIGAȚII și CONSULTAȚII de SPECIALITATE în fiecare zi, de luni până vineri între orele 8:00 – 20:00 și sâmbăta între orele 9:00-13:00.

Începând cu luna mai în cadrul ambulatorului de specialitate pacienții pot beneficia de consultații gratuite, în contract cu CAS Brașov, pentru specialitatile:

CARDIOLOGIE, dr. Sânziana Bărbulescu, NEUROLOGIE, dr. Monica Batista, DIABET ZAHARAT, NUTRIȚIE și BOLI METABOLICE, dr. Erica Vulcan, ORTOPEDIE TRAUMATOLOGIE, dr. Delia Lăzărescu, în baza biletului de trimitere de la medicul de familie.

 Suntem o echipă puternică, motivată, cu experienţă în imagistică medicală şi mai ales RMN de peste 30 de ani la nivel european şi de 10 ani în România. RMN Diagnostica, pe lângă serviciile medicale de înaltă calitate oferite în cadrul centrelor medicale, vine în întâmpinarea pacienților cu servicii medicale la prețuri accesibile și timp redus de așteptare. Cu sprijinul echipei noastre oferim calitate şi un mediu profesionist celor ce aleg centrele RMN Diagnostica. Sperăm să venim în ajutorul pacienților cu un număr mai mare de specialități în contract cu CAS Brașov și Sibiu.” a spus dr. Alexandru Bozan, director general RMN Diagnostica

RMN Diagnostica este în relaţie contractuală cu Casa de Sănătate Sibiu şi Braşov si pentru investigaţii de imagistică, astfel pacienţii asiguraţi pot beneficia de aceste investigaţii gratuit în baza biletului de trimitere de la medicul specialist.

Pentru informații suplimentare și programări pacienții pot suna la telefon 0368 005 773 (RMN Diagnostica Brașov – Ambulator de Specialitate, str. Hermann Oberth nr. 8 – zona Uranus).

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic