Conferinta de presa RMA

0
1.300 vizualizari
views

La Kasho Lounge Caffe Brasov a avut loc astazi la ora 16 conferinta de presa Romanian Music Awards.

Organizatorii evenimentului RMA 2011, Primaria Brasov, Consiliul Local si Club Kasho, ne promit un show surprinzator cu peste 600 de artisti (solisti, instrumentisti, dansatori). Brasovul a fost intotdeauna deschis pentru evenimente artistice de mare anvergura, cu numar impresionant de spectatori.

S-a discutat despre zone de acces, sonorizare. Show-ul va fi live, cu cele mai importante nume ale industriei muzicale romanesti.

Purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Brasov a sustinut ca echipele de jandarmi sunt pregatitepentru o  asemenea misiune. Un numar de 130 de jandarmi vor asigura buna desfasurare a evenimentului. Cetatenii participanti la spectacol sunt rugati sa respecte cerintele organizatorilor pentru a nu crea probleme in aglomeratia din Piata Sfatului.

Spectacolul care va incepe vineri, la ora 19.00, in Piata Sfatului, va aduce restrictionari atat pentru pietoni, cat si pentru soferi. Incepand cu ora 16.00, in Piata Sfatului vor avea acces doar riveranii si cetatenii care au bilet la spectacol.

Conferinta de presa Romanian Music Awards

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic