Concert cu stil marca Bere Gratis la Brașov – 15 ani!

0
945 vizualizari
views

DSC_0074 (Copy)

Ziua de 20 septembrie este însemnată simbolic ca fiind „ziua de naştere” a formaţiei Bere Gratis. Membrii trupei s-au decis să sărbătorească cei 15 ani existenţă, cum altfel decât alături de fanii lor, printr-un turneu aniversar. Primul concert din cadrul Turneului Aniversar „Două Inimi – Bere Gratis 15 ani” a avut loc joi 25 octombrie la Braşov.

 

Experienţa celor 15 ani şi-a spus cuvântul, a fost un adevărat spectacol de muzică şi lumini! Oraşul de la poalele Tâmpei i-a primit cu braţele deschise pe membrii formaţiei, mai ales că basistul lor, Radu Vaştag, este braşovean. Într-un inedit joc de lumini, băieţii şi-au făcut apariţia pe scenă şi au dat startul la distracţie. Hiturile trupei au început să curgă, iar energia debordantă a artiştilor a ridicat publicul în picioare. Bere Gratis a bucurat fanii cu cele mai îndrăgite piese, „Vino mai aproape”, „Ce n-a văzut Parisul”, „La tine aş vrea sa vin”, „Pas în doi”, “Ce mişto”, “Poveste de oraş”, „Ultrafete” , „Două inimi”, fiind doar câteva din piesele pe care le-am putut asculta.

 

DSC_0065 (Copy)Vocea lui Mihai Georgescu a transmis perfect emoţia fiecărui vers, şi a făcut publicul să trăiască alături de el povestea de viaţă din spatele melodiilor. Dar nici fanii nu s-au lăsat mai prejos ci au dansat şi au cântat alături de ei. Bere Gratis a adus braşovenilor în dar şi cea mai nouă melodie pe care au scos-o, „O lume nebună”, o piesă dinamică, vesela, care a prins foare bine la public. Fanii şi-ar fi dorit ca spectacolul să nu se mai încheie, aplauzele şi uralele acestora, i-au adus pe artişti înapoi pe scenă şi le-au smuls promisiunea că vor reveni cât mai curând la Braşov. Arta jocului de lumini, sensibilitatea versurilor şi energia muzicii au fost perfect îmbinate în concertul pe care Bere Gratis l-a oferit braşovenilor. 15 ani de succes au fost marcaţi prin primul concert Bere Gratis la Braşov din cadrul Turneului Aniversar, un spectacol de nota 15.

 

Turneul continuă, nu rataţi concertul din oraşul vostru! Vezi AICI programul Turneului Aniversar „Două Inimi – Bere Gratis 15 ani”.

Andreia Măhuleț,

Redactor Radio Codlea

Concert aniversar Bere Gratis (VIDEO)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic