Codlenii au simțit românește de 1 Decembrie, Ziua Națională a României

0
955 vizualizari
views

Codlenii s-au pregătit și în acest an pentru a întâmpina cum se cuvine marea sărbătoare a tuturor românilor. De la primele ore ale dimineții puteai zări autoturismele având arborat steagul tricolor, tineri și vârstnici cu panglici și copii îmbrăcați în portul popular, așteptând cu nerăbdare parada organizată cu ocazia zilei de 1 Decembrie, Ziua Națională a României. Cu siguranță, cel mai frumos moment al festivităților desfășurate cu prilejul acestei zile a fost parada până la monumentul eroilor neamului, unde a fost oficiată o slujbă religioasă și au fost depuse coroane de flori.

Și parcă mai mult ca niciodată, intonarea imnului de stat de către fanfară a răsunat peste orașul cu o populație de 20.000 de locuitori, reamintind codlenilor că patriotismul izvorăște din glia străbună.

În încheierea evenimentului publicul prezent a fost invitat să servească o masă caldă oferită de Restaurantul Conacul lu Bebe, închinând un pahar cu vin în cinstea acestei zile, acțiune ce se dorește să devină tradiție și la Codlea.

Revenim cu mai multe fotografii în cursul zilei de miercuri, 2 decembrie.

DSC_0545 (Copy) DSC_0558 (Copy) DSC_0562 (Copy) DSC_0568 (Copy) DSC_0571 (Copy) DSC_0577 (Copy) DSC_0592 (Copy) DSC_0640 (Copy) DSC_0657 (Copy) DSC_0677 (Copy)DSC_0695 (Copy)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic