Codlenii au sarbatorit azi Ziua Copilului

10
2.143 vizualizari
views

Codlenii au sarbatorit azi Ziua Copilului. Dis-de-dimineata am pornit catre centrul istoric al orasului unde s-au desfasurat diferite activitati dedicate minunilor din vietile noastre, copiii. Startul l-a dat cross-ul pe biciclete, au urmat apoi desenele pe asfalt la care au participat copii de toate varstele ,de la pici care d`abia stiu sa mearga pana la adolescenti incercati de primele iubiri, cu totii au adus soarele pe cer. Cu zambete si zumzete ne-am indreptat apoi catre promenada  invitati fiind  la un frumos spectacol realizat de Primaria  Codlea, Casa de Cultura Codlea in colaborare cu scoli,  gradinite si licee din oras,iar ca invitati speciali: Clubul Elevilor Codlea, trupa Dark Divinity,  solistele Larisa Toader si Teodora Mirica.

1 Iunie – 2011, Ziua Copilului (1)

1 Iunie 2011, Ziua copilului (2)

Pe ritmuri de muzica si inconjurati de copii, ademeniti de mirosul de vata de zahar si mere caramelizate, pasii gandului ne-au fost purtati  spre copilarie, amintindu-ne sa ne bucuram de lucruri marunte, de zambete si lacrimi …sa ramanem mereu copii in suflete

E-o lume minunata in care veti gasi

Numai copii

O lume cu mult soare si multe jucarii

Pentru copii…”

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

10 COMENTARII

 1. Copiii sunt cel mai minunat dar al lui Dumnezeu !!
  Depinde numai de noi unde si inspre ce le calauzim pasii ! Greselile noastre se rasfrang asupra lor ! Haideti , dragi codleni , sa demonstram ca dorim sa asiguram aceasta natiune si viitorul ei !!
  Cinste celor care si-au sacrificat viata intr-u educatia copiilor !
  Onoare celor ce pot transforma suferintele copiilor in zambete si bucurii !!

  Romeo P.

  • Probabil ca ceilalti au fost reprezentanti ai scolilor,liceelor sau ai clubului elevilor.Felicitari tuturor celor care au prezentat programe de Ziua Copilului pe scena amenajata in promenada.

    • Someone, sunt de acord sa fii „someone” pentru a-ti expune parerea, nu si pentru a adresa intrebari. Loredana ti-a raspuns din prea mult bun simt. Eu ti-as fi sters comentariul in secunda 2 si ti-as fi spus sa ne contactezi cand ai lista nominala cu toti participantii.

LĂSAȚI UN MESAJ