Codlenii au sarbatorit azi Ziua Copilului

10
2.718 vizualizari
views

Codlenii au sarbatorit azi Ziua Copilului. Dis-de-dimineata am pornit catre centrul istoric al orasului unde s-au desfasurat diferite activitati dedicate minunilor din vietile noastre, copiii. Startul l-a dat cross-ul pe biciclete, au urmat apoi desenele pe asfalt la care au participat copii de toate varstele ,de la pici care d`abia stiu sa mearga pana la adolescenti incercati de primele iubiri, cu totii au adus soarele pe cer. Cu zambete si zumzete ne-am indreptat apoi catre promenada  invitati fiind  la un frumos spectacol realizat de Primaria  Codlea, Casa de Cultura Codlea in colaborare cu scoli,  gradinite si licee din oras,iar ca invitati speciali: Clubul Elevilor Codlea, trupa Dark Divinity,  solistele Larisa Toader si Teodora Mirica.

1 Iunie – 2011, Ziua Copilului (1)

1 Iunie 2011, Ziua copilului (2)

Pe ritmuri de muzica si inconjurati de copii, ademeniti de mirosul de vata de zahar si mere caramelizate, pasii gandului ne-au fost purtati  spre copilarie, amintindu-ne sa ne bucuram de lucruri marunte, de zambete si lacrimi …sa ramanem mereu copii in suflete

E-o lume minunata in care veti gasi

Numai copii

O lume cu mult soare si multe jucarii

Pentru copii…”

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

10 COMENTARII

 1. Copiii sunt cel mai minunat dar al lui Dumnezeu !!
  Depinde numai de noi unde si inspre ce le calauzim pasii ! Greselile noastre se rasfrang asupra lor ! Haideti , dragi codleni , sa demonstram ca dorim sa asiguram aceasta natiune si viitorul ei !!
  Cinste celor care si-au sacrificat viata intr-u educatia copiilor !
  Onoare celor ce pot transforma suferintele copiilor in zambete si bucurii !!

  Romeo P.

 2. Felicitari pentru pozele de pe facebook!Cred ca multi parinti au fost bucurosi sa isi vada copii.

  • Multumim! Sa speram ca am surprins toti copiii,iar daca nu , promitem ca la urmatorul eveniment sa-i surprindem pe toti 🙂

 3. Dar nu doar solistele mentionate mai sus au participat la acest eveniment! De ce nu sunt specificati toti?

  • Probabil ca ceilalti au fost reprezentanti ai scolilor,liceelor sau ai clubului elevilor.Felicitari tuturor celor care au prezentat programe de Ziua Copilului pe scena amenajata in promenada.

    • Someone, sunt de acord sa fii „someone” pentru a-ti expune parerea, nu si pentru a adresa intrebari. Loredana ti-a raspuns din prea mult bun simt. Eu ti-as fi sters comentariul in secunda 2 si ti-as fi spus sa ne contactezi cand ai lista nominala cu toti participantii.

Comments are closed.