Codleanca Ramona Ionel se pregătește pentru Jocurile Olimpice de Tineret 2020

0
5.454 vizualizari
views

Cea mai importantă competiție mondială pentru tineret o aduce în prim-plan pe tânăra sportivă din Codlea, Ramona Ionel. La numai 17 ani, aceasta are deja experiență și rezultate de invidiat, un adevărat palmares de premii și medalii obținute la diferite competiții interne și internaționale, la disciplina patinaj viteză.

În perioada 9 -22 ianuarie, Ramona Ionel se va afla alături de lotul României la Jocurile Olimplice de Tineret din Elveția și, spune Ramona, ne va reprezenta cu mândrie orașul, județul și țara.

Ramona Ionel ar putea fi primul sportiv care la numai 17 ani să primească titlul de cetățean de onoare al municipiului Codlea. Inițiativa aparține tânărului primar Mihai Cîmpeanu, care a și publicat pe o rețea de socializare următorul mesaj:

,,Sunt onorat să am în jurul meu oameni care reprezintă cu mândrie România în toate colțurile lumii. Mulțumirea mea este dublată acum pentru că la Codlea se află o tânără ambițioasă și profesionistă ce va reprezenta țara noastră la Jocurile Olimpice de Tineret de la Lausanne (Elveția), la secțiunea patinaj de viteză. Este vorba despre sportiva Ramona Elena Ionel, care la 17 ani este un exemplu de curaj, profesionalism și competiție. În calitate de om, dar și de edil al orașului, sunt alături de Ramona și am toată încrederea că va obține un rezultat foarte bun la competiția programată în perioada 9-22 ianuarie 2020. De asemenea, în ședința de Consiliu Local din luna ianuarie voi propune ca tânăra noastră sportivă să primească titlu de Cetățean de onoare al municipiului Codlea. Succesul să fie de partea ta, Ramona Elena Ionel!

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic