Codlean beat și violent ridicat de politiști

0
1.030 vizualizari
views

 

Un tânăr din Codlea a fost reținut de polițiști pentru  ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice, loviri sau alte violențe, amenințare și distrugere.

În data de 18 noiembrie, Poliția municipiului  Codlea a fost sesizată telefonic de un cetățean că, în timp ce se afla pe strada Scheilor din Codlea, un bărbat a proferat amenințări la adresa sa. În urma verificărilor efectuate de polițiști, a fost identificat bărbatul respectiv, un individ de 23 ani.

Mai mult, oamenii legii au stabilit că, sâmbătă, după ce a băut zdravăn, a distrus oblonul de la geamul unui magazin alimentar din cartierul Mălin, a agresat fizic și amenințat două persoane aflate în magazin, a făcut scandal și  a tulburat ordinea și liniștea publică, precizează newsbv.ro

În acest context, tânărul a amenințat din nou, ieri, una dintre persoanele agresate, cu care s-a întâlnit pe strada Scheilor. „Suspectul a fost reținut de polițiști, sub aspectul comiterii infracțiunilor de ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea ordinii și liniștii publice, loviri sau alte violențe, amenințare și distrugere, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov cu propunerea de sesizare a instanței de judecată, în vederea arestării preventive“, se precizează într-un comunicat de presă al IJP Brașov.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic