Codlea reprezentata de Rolem la BEST Engineering Competition

0
931 vizualizari
views

BEST Engineering Competition este un eveniment care are ca scop punerea în competiţie a studenţilor cu abilităţi de inginer, designer, programator sau putere de argumentare. Evenimentul se va desfăşura pe parcursul mai multor zile şi va cuprinde probe de Team Design, Case Study şi competiţii inginereşti organizate de companiile partenere. Anul acesta BEST Braşov va organiza a IV-a ediţie a BEST Engineering Competition. Echipele vor fi formate din câte patru studenţi.
Tipuri de competiţii:
Competiţia de tip Team Design constă într-o problemă tehnică pe care echipele trebuie sa o rezolve într-o perioadã de timp limitată, folosind doar resursele care le sunt puse la dispoziţie. Rezultatul competiţiei va fi un obiect (maşină, macara, paraşută, pod etc) care să îndeplinească cerinţele problemei.
Competiţia de tip Case Study constă în rezolvarea unei probleme tehnice sau de management. La sfârsit echipele vor prezenta soluţiile pe care le-au gasit, dar nu le vor pune în practică. Problemele vor fi concepute astfel încât să includă domenii de interes cât mai variate pentru ca studenţii de la diverse profile sã îsi poatã aduce contribuţia la o soluţie inovatoare.
În urma competitiilor de Team Design si Case Study, câştigătorii vor participa la Romanian BEST Engineering Competition.
Romanian BEST Engineering Competition(RoBEC) este un eveniment care reuneste câte 2 echipe de la fiecare BEC organizat în ţara (Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara + Chişinau) pentru a le supune unor noi probe.
Echipele câstigatoare de la Romanian BEST Engineering Competition vor merge la finala europeana (European BEST Engineering Competition) care va avea loc anul acesta în Zagreb, Croaţia.

bestbrasov

BEST Engineering Competition este un eveniment care are ca scop punerea în competiţie a studenţilor cu abilităţi de inginer, designer, programator sau putere de argumentare. Evenimentul se va desfăşura pe parcursul a mai multe zile şi va cuprinde probe de Team Design, Case Study şi competiţii inginereşti organizate de companiile partenere. Anul acesta BEST Braşov va organiza a IV-a ediţie a BEST Engineering Competition. Echipele vor fi formate din câte patru studenţi.

Tipuri de competiţii:

  • Competiţia de tip Team Design constă într-o problemă tehnică pe care echipele trebuie sa o rezolve într-o perioadã de timp limitată, folosind doar resursele care le sunt puse la dispoziţie. Rezultatul competiţiei va fi un obiect (maşină, macara, paraşută, pod etc) care să îndeplinească cerinţele problemei.
  • Competiţia de tip Case Study constă în rezolvarea unei probleme tehnice sau de management. La sfârsit echipele vor prezenta soluţiile pe care le-au gasit, dar nu le vor pune în practică. Problemele vor fi concepute astfel încât să includă domenii de interes cât mai variate pentru ca studenţii de la diverse profile sã îsi poatã aduce contribuţia la o soluţie inovatoare.
  • Competiţia inginereasca organizata de companiile partenere.

În urma competitiilor de Team Design, Case Study şi HIB Solutions, câştigătorii vor participa la Romanian BEST Engineering Competition.

BEST-Engineering-Competition
BEST-Engineering-Competition (foto: studentie.ro )

Romanian BEST Engineering Competition(RoBEC) este un eveniment care reuneste câte 2 echipe de la fiecare BEC organizat în ţara (Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara + Chişinau) pentru a le supune unor noi probe. Echipele câstigatoare de la Romanian BEST Engineering Competition vor merge la finala europeana (European BEST Engineering Competition) care va avea loc anul acesta în Zagreb, Croaţia.

Orasul nostru va fi reprezentat la aceasta competitie de catre o echipa de specialisti in strategie industriala de la firma HIB Rolem, care este alaturi de alte firme,  partener la cea de-a IV-a editie a acestui eveniment . Echipa de la  Rolem va fi prezenta joi, 15 decembrie, ora 13:30 in corpul C  al Universitatii „Transilvania” Brasov ,  cand va avea loc Competiţia HIB Solutions , competitie la care vor participa in acest an  5 echipe de stundenti .

(BEST) Brasov, grup local al organizatiei studentesti internationale BEST, este catalogata drept cea mai activa asociatie studenteasca a Universitatii Transilvania Brasov, numarand aproximativ 50 de membri activi. BEST a luat fiinta ca raspuns la nevoia de a promova comunicarea, schimbul cultural si experienta intre studentii din domeniul tehnic din Europa si reprezinta sansa studentilor europeni de educatie complementara sistemului de invatamant national.


Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic