Susținem campania Hospice – ,,Să-nvingem durerea este greu, dar cu tine este posibil!”

1
1.373 vizualizari
views

Campania Hospice

Unul din cinci români cunoaște pe cineva bolnav de cancer. TU pe cine cunosti? Priveste în jurul tău, poate că este chiar lângă tine! Să învingem durerea este greu, dar cu tine este posibil! Trimite sms la 887 și donează 2 euro pentru clipe fără durere! Tu, împreună cu Fundația Hospice Casa Speranței, poți oferi cu 2 euro îngrijire gratuită persoanelor cu boli incurabile. Nu pierde nicio clipă. Ajută-i să trăiască din plin fiecare secundă de viață. Să învingem durerea este greu, dar fără tine e imposibil!

Aceasta este noua campanie demarată de Fundația HOSPICE Casa Speranței, campanie de atragere de fonduri pentru adulții cu boli oncologice și copiii cu cancer, leucemie, distrofii neuro-musculare și malformații congenitale.

Sperăm să convingem un număr de 50.000 de persoane să doneze câte 2 euro, trimițând un sms la 887, în rețelele Vodafone, Cosmote și Orange. Nu se percepe TVA. Campania se va derula la nivel național, în perioada 15 noiembrie – 31 decembrie 2011. Vă rugăm să ne sprijiniți în mediatizarea acestei campanii și a numarului 887, care stă la dispoziția celor care doresc să doneze 2 euro prin sms.

Cu ajutorul celor care își doresc sau și-ar fi dorit ca o persoana dragă lor aflată în luptă cu o boală incurabilă să se poată bucura de viață, fără durere, până în ultima clipă,  sperăm că vom reuși să colectăm 100.000 euro, bani care vor asigura îngrijirea la domiciliu pentru aproximativ 400 de copii și adulți, timp de o lună și jumătate. În condițiile economice actuale, atragerea acestei sume devine vitală pentru pacienții noștri,  care așteaptă alinarea.

Anual 170.000 de români au nevoie de îngrijire paliativă. Noi asigurăm această îngrijire unui număr de 1700 de pacienți pe an, ceea ce demonstrează că nevoia este de 100 de ori mai mare decat posibilitățile noastre de a o acoperi. Fundația Hospice Casa Speranței asigură gratuit servicii de îngrijire paliativă în județul Brașov și în București, pentru copiii cu cancer, leucemie, distrofii neuro-musculare, malformații congenitale, dar și pentru adulți cu boli oncologice. Hospice Casa Speranței Brașov a asigurat  îngrijire paliativă, din anul 1992 și până acum, unui numar de peste 11.000 de pacienți, cărora le-am oferit  tratamente şi îngrijiri medicale,  suport social, consiliere psihologică şi emoţională, dar și  consiliere spirituală.  În acest moment, beneficiaza de ingrijire paliativa peste 400 de pacienţi din Brasov, Zarnesti, Fagaras si Bucuresti, dintre care 180 sunt copii. Dintre aceştia, 123 de adulţi sunt din Brasov si localitatile invecinate, iar 126 sunt copii. În spitalul nostru sunt internati acum 13 adulti şi 6 copii, care beneficiază de ingrijire paliativa. 1300 de pacienţi s-au aflat, in 2011, in ingrijirea specialistilor Hospice Casa Sperantei Brasov. Fundatia Hospice Casa Sperantei este desemnata centru de excelenta in Ingrijire paliativa in Europa de Sud-Est.

Ajuta-i sa traiasca fiecare clipa! Acceseaza www.hospice.ro si vei gasi toate datele despre aceasta campanie si despre celelalte derulate de Hospice Casa Sperantei.

Va reamintim ca in biserici si in scoli se deruleaza, in aceasta luna, campania de strangere de fonduri din cadrul Lunii Florii de Colt, devenita traditie la Brasov in ultimii 17 ani.  In numele celor 1700 de copii si adulti cu boli incurabile pe care ii ingrijim gratuit in fiecare an, ITI MULTUMIM!

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

1 COMENTARIU

  1. Buna ziua. Ma numesc Barsan Carmen Anca si o am pe mama mea foarte grav cu un cáncer avansat in última faza si as vrea sa stiu ce acte trebuie pentru a intocmi dosarul de inscriere la dumneavoastra. Doctorita ei i-a spus de centrul dumneavoastra si i-a dar trimitere pentru a fi internata pentru ingrijiri paliatide. Numarul meu de telefon e 0775422841. Va rog SA va puneti in contact cu mine sau SA imi lasati-mi un numar de telefon pentru a obtine informati. Va multumesc.

Comments are closed.