Codlea Info la împlinirea unui an de existenţă-Gala Premiilor Participării Publice

7
1.539 vizualizari
views

Aniversarea unui an de existenţă vine împreună cu invitaţia de a participa la Gala Premiilor Participării Publice, invitaţie care ne onorează şi care pentru Codlea Info este o recunoaştere a eforturilor susţinute în cadrul redacţiei:

 • „Am aflat despre doua campanii desfasurate de dumneavoastra in acest an: cea legata de parcari si cea legata de spitalul din Codlea. De asemenea, site-ul dumneavoastra este un exemplu foarte bun de participare publica. Acestea sunt motivele pentru care dorim sa va invitam sa va inscrieti la Gala Premiilor Participarii Publice din acest an. Noi credem ca acele proiecte in care oamenii isi asuma cauze in beneficiul comunitatii, implicandu-se constant in a convinge autoritatile despre importanta implicarii cetatenilor in procesul decizional, trebuie promovate cat mai mult in asa fel incat astfel de reusite sa fie preluate si de alti actori sociali”.            Lavinia Chiburte – Ce-Re.ro

După 12 luni de la lansarea Codlea Info, gândurile mele se îndreaptă cu generozitate şi apreciere deosebită înspre oamenii din spatele scrisulului. Oameni care s-au aflat de fiecare dată în miezul evenimentelor pentru a pregăti ştirile şi editorialele despre comunitatea codleană, astfel încât cititorul să poată simţi pulsul locurilor din care face parte şi prin acest lucru să îşi creeze propria imagine despre oamenii din jurul său. Ştiri, evenimente cultural-artistice şi sportive, comemorări, editoriale, informaţii utile şi documentare…

Nu este uşor să faci presă, chiar dacă  noi suntem nişte amatori, dar însufleţiti, cu idealuri şi vise. Nu de puţine ori am pierdut zile şi nopţi întregi departe de familii şi cei dragi pentru a putea oferi oraşului tot ce este mai bun. O muncă plină de sacrificii, dar care înnobilează atunci când este făcută cu pasiune. Iar satisfacţia este pe masură.  Codlea Info, un proiect ce ne-a unuit, sub umbrela căruia s-au legat strânse prietenii. La 1 an de existenţă le urez bunilor mei colegi şi prieteni totodată din cadrul redacţiei ca binele şi frumosul cu care m-au înconjurat să îi însoţească  pretutindeni, în tot ceea ce fac pentru oameni şi în folosul acestora.

Nu în ultimul rând vouă, cititorilor noştri, celor care ne-aţi fost alături şi care ne-aţi susţinut în tot acest timp, fără de care satifacţia muncii noastre nu ar fi fost deplină, vă transmit că suntem şi vom ramâne ai voştri necondiţionat.

Cu mulţumiri, Ovidiu Stan

Mi-e destul de greu sa cuprind toata munca in cateva cuvinte, dar voi incerca. Sincer as vrea sa am cam 50 de ore pe zi pentru a face tot ce imi propun zilnic, implicarea si dezvoltarea voluntariatului in Codlea, a fost una din prioritati, dar in egala masura si informarea cetateanului si cel mai important sa fiu aproape de oameni. Pentru a indeparta orice informatie falsa, sunt membru al Asociatiei Pro Codlea dar si al Asociatiei pentru infrumusetarea Codlei si sprijin si actiunile desfasurate la centrul Fundatiei Rafael (Codlea). Satisfactiile muncii de voluntariat sunt pline de zambetele, de caldura cu care esti inconjurat, uneori si de critica, dar cu totii invatam pana si din greseli. Lasand la o parte invidia si ura pe care unii o promoveaza cu succes, ma declar multumit si incantat de activitatea colegilor mei, putem dovedi oricui ceea ce inseamna munca in echipa! La Multi Ani Codlea Info !

Cu aceeasi consideratie,  Robert Cadar

Este o mare bucurie aceea de a scrie. Dar este cu mult intrecuta de bucuria de a fi citit. De a cauta cu pasiune subiecte de interes, de a folosi intr-o forma interesanta cuvintele cele mai potrivite, care suna cel mai atractiv, care nu ranesc si nu vor fi judecate prea aspru. Din respect fata de cei care ne citesc am incercat sa transform pasiunea pentru literatura intr-un demers jurnalistic.

In echipa Codlea-Info am gasit o calda prietenie, inimi deschise noului. La multi ani, Codlea-Info, si la cat mai multe realizari!

Cu deosebita stima, Corina Nica.

Cu toate ca sunt venit de curand, am reusit sa intru in atmosfera plina de entuziasm a  echipei  Codlea Info care m-a primit cu bratele deschise, dandu-mi posibilitatea de a-mi satisface o mare pasiune, jurnalismul, pentru care, impreuna cu colegii mei dedic o mare parte din timp incercand sa aducem la cunostinta dumneavoastra informatii utile, imbinand presa scrisa cu audio-vizualul.

De cate ori cititi un articol, vizionati un material video sau ascultati o emisiune radio, sa va ganditi ca in spate sunt multe sacrificii, oboseala, ore de munca departe de familie dar si satisfactia lucrului bine facut, castigul nostru fiind dumneavoastra, cei ce ne apreciati. Dorim sa ne fiti alaturi mai departe iar noi sa va rasplatim cu noutati prezentate in maniera profesionala cu care v-am obisnuit.

Cu stima, George Nica

Proiectul Codlea Info este un punct sensibil in sufletul meu, care mi-a creat o oarecare dependenta jurnalistic vorbind.  Majoritatea timpului liber il dedic acestei pasiuni. Este totodata o realizare pe plan profesional si ma implineste ca persoana. Suntem o echipa de oameni frumosi,  dornici sa informeze orasul nostru pentru care acest proiect inseamna munca prin voluntariat. Ma-nclin in fata colegilor mei, sunt niste oameni deosebiti, care se implica cu adevarat pentru  ca voi, cititorii Codlea Info, sa fiti informati obiectiv si in timp util. Sunt si lucruri care dor, insa si satisfactiile sunt pe masura. Nu o singura data mi s-a intamplat sa am o zi proasta si sa trebuiasca sa scriu, insa redactia  mi-a readus linistea intotdeauna. La implinirea unui an de existenta am reusit sa vad roadele muncii noastre si am fost mandra sa arat celor dragi ziarul Codlea Info. Pentru  viitor imi doresc ca acest proiect sa se dezvolte, iar eu sa imi pot oferi spijinul ca si pana acum. Si, de ce nu, astept sa ni se alature oameni noi, dornici si increzatori de reusita.

Cu drag, Mihaela Mocanu

Sunt nou venit intr-o echipa care de un an de zile munceste cu adevarat. Ar trebui sa vedeti „making off”  la un articol, editorial sau emisiune radio. Este un volum de munca enorm. De cele mai multe ori, realizatorul se alege cu critici. Dar asta este o ambitionare. Cu ocazia implinirii a unui an de existenta, urez echipei codlea-info „la multi ani”, iar cititorilor si ascultatorilor „tineti aproape” surprizele nu vor lipsi !

Al dumneavoastra, Gabi Paizs

Proiectul Codlea Info – 1 AN de existenţă

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

7 COMENTARII

 1. La multi ani,Codlea-Info! La multi ani, prieteni dragi! Cu pasi mici, dar fermi, Codlea-Info a devenit un proiect  dedicat comunitatii codlene, a adunat intr-un an evenimentele importante din orasul nostru si prin multa, multa munca si daruire cat sa ne-atinga sufletele, ni le-a oferit noua, cititorilor. E un drum lung, anevoios… 🙂 cu gropi si invidie, dar din toate sa luati doar ce-i bun si frumos, iar rautatilor sa le raspundeti cu bunatate, caci fericirea se afla in cele mai marunte si simple lucruri. Tineti-o tot asa!
                                                                                               Gandurile mele bune pentru voi, 
                                                                                                                             Loredana

 2. E zi de sarbatoare pentru noi,
  Avem un an de cand suntem cu voi.
  Gandim la fel si munca ne-o iubim,
  Echipa Codlea-Info ne numim.

 3. Cand vorbesti despre tine si cuvintele pe care le asterni pe hartie iti sunt prietene, scrisul poate fi o modalitate de evadare, de eliberare a propriilor trairi. Cand poti vorbi despre frumusetea lucrurilor infaptuite de cei din jurul tau, scrisul devine o binecuvantare. Fiti binecuvantati!

 4. Sunt oameni care își fac definitiv loc în sufletul nostru.Și sunt zile unice la care gândul se întoarce de fiecare dată cu același zâmbet. Una din ele este ziua în care pașii mei s-au întâlnit cu ai voștri, prietenii mei codleni, ziua în care v-am conturat trăirile cu palmele sufletului meu, o zi în care am simțit că distanța se disipă când sufletele simt la fel.Și clipa primește alte valențe, e altfel atunci când o privim și o citim prin mai multe perechi de ochi, căci așa putem vedea mai bine, mai nuanțat, mai departe. De când drumurile ni s-au intersectat într-o zi binecuvântată, ”mă dorm” zâmbind, după încă o zi în care mi-am luat picătura de vis din paginile scrise de penița sufletului vostru. Vă mulțumesc!

  Dumnezeu să ne țină aproape și să ne dăruiscă tuturor multe, multe zile de împlinire, cu zbor înalt prin ferestre deschise de lumină!

 5. Felicitari pentru ceea ce faceti si multumiri pentru ca imi oferiti posibilitatea sa aflu noutati si informatii despre orasul meu natal!

Comments are closed.