”Clientul” care păcălea taximetriștii, reținut de polițiști

0
2.111 vizualizari
views

Se plimba cu taxiul și ”uita” să plătească. Spunea că revine să aducă banii după ce ajungea la adresă ori îl ruga pe taximetrist să aștepte cu motorul pornit pentru că urmează să se deplaseze în altă locație, dar se făcea nevăzut. Este povestea unui tânăr care a reușit să înșele mai mulți taximetriști din Brașov.

,,La data de 14 februarie a.c., polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Brașov, au reținut pe o perioadă de 24 de ore un tânăr bănuit de săvârșirea infracțiunii de ”înșelăciune”, 25 acte materiale.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în perioada 26 martie 2019 – 12 februarie 2020, un număr de 25 de persoane vătămate, în calitate de taximetriști, au efectuat mai multe curse, transportând în diferite locații din municipiul Brașov, o persoană de sex masculin, care la final nu a achitat contravaloarea curselor, cauzând astfel un prejudiciu de aproximativ 2.000 lei.

În urma activităților investigativ-operative efectuate de către polițiștii, persoana a fost identificată ca fiin un tânăr în vărstă de 23 ani din municipiul Brașov.” se arată într-un comunicat de presă remis redacției.

În baza probatoriului administrat, suspectul a fost reținut pentru 24 ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al  I.P.J. Brașov.

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic