Cinste pompierilor Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență

0
1.890 vizualizari
views

O mână de oameni inimoși, care își pun viața în pericol și care răspund solicitărilor 24 de ore din 24. Aceștia sunt pompierii voluntari ai Serviciului pentru Situații de Urgență din subordinea Primăriei Municipiului Codlea.

În cadrul unui exercițiu de pregătire, verificare și evaluare, supervizat de catre Inspectoratul pentru Situații de Urgență, pompierii de la Codlea au demonstrat că sunt pregătiți să intervină în situații de incendiu și calamități naturale. Rapiditatea cu care aceștia acționează este exemplară. După simularea intervenției în caz de inundații, pompierii voluntari au deblocat în câteva minute drumul Vulcanului în zona fostei fabrici Colorom Codlea, acționand în mai puțin de 6 minute la debarasarea unui arbore cazut în mijlocul drumului.

De asemenea, în simularea de incendiu au intervenit cu două autospeciale și echipamentul aferent pentru emisiile de fum toxic. În cadrul exercițiului și-au adus aportul conform procedurilor standard atât poliția locală cât și poliția națională.

Conform unei statistici, la fiecare 7 zile un copil moare într-un incendiu, iar pompierii voluntari de la Codlea au intervenit de nenumarate ori salvând vieți. Ei sunt cei care poartă responsabilitatea diminuarii și stoparii acestor evenimente nedorite pentru aproximativ 20 mii de suflete.

Cinste pompierilor Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență!

Intervenții SVSU Codlea (VIDEO)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic