Certificări demne de Cambridge la o școala gimnazială din Codlea

0
1.048 vizualizari
views

Elevi ai Școlii Gimnaziale  Nr.3  din Codlea au susținut primul examen internațional de limbă engleză din orașul Codlea. Examenul este o premieră, oferind elevilor din Codlea posibiliatea de a susține aceste examene la ei în oraș, ne spune Conf. Dr. Radu Lucian de la Universitatea Transilvania.

La examen au participat elevi de la Școala Gimnazială nr.3,  dar și elevi din Râșnov și liceele brașovene: Colegiul  Național de Informatică – Grigore Moisil și Liceul Andrei Mureșanu.

Pe lângă certificatele de limbă engleză, recunoscute oriunde în lume, aceste examene echivalează cu nota 10, testele de admitere la clasele liceale, cu predare bilingvă si probă de engleză din cadrul examenelui de bacalaureat.

Acest examen se doreste a fi un prim pas în stabilirea unui centru de examinare pentru testele internaționale de limba engleză, destinat  elevilor din Codlea.  Testele se adresează,  atât elevilor, începând din clasa a II-a și până în clasa a XII-a, cât și adulților.

Testele sunt corectate în Marea Britanie și sunt recunoscute la nivel internațional. În România sunt acreditate de către Ministerul Educației. Pentru examenele viitoare, elevii, parinții și profesorii sunt rugați să contacteze conducerea școlii de la Codlea sau Centrul de Studii Internaționale Brașov (www.cursuri-universitati.ro).

cambridge

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic