Cel mai mare târg de locuri de muncă va avea loc zilele acestea, la Casa Armatei din Brașov

0
163 vizualizari
views

Cel mai mare târg de locuri de muncă este organizat în acest an în parteneriat cu 5 companii de top la nivel național.

Astfel First Job School si partenerii lor vă așteaptă în 22 și 23 februarie la Casa Armatei Brașov pentru a va găsi/schimba locul de muncă.

Parteneriatul creat pentru desfășurarea evenimentului speră să atragă un număr cat mai mare de brașoveni care doresc să facă o schimbare pozitivă în plan profesional. Organizatorii asigură candidații că vor fi impresionați de oferta de joburi care va fi variata si potrivită pentru orice nivel de experientă.

La eveniment vor fi prezenți peste 60 de angajatori cu peste 500 oferte de locuri de muncă. În domenii precum producție, vânzări, IT, servicii, turism, construcții, educație, administrativ. Posibilitățile de a lucra sunt de la part-time, full-time până la remote. De asemenea putem vorbi de poziții de entry level dar şi top management si chiar şi de joburi în străinătate cu salarii de 2000 euro/ luni fără comision de recrutare. Persoanele interesate vor avea posibilitatea de a intra în contact direct cu angajatorii şi de a-şi negocia angajarea.

First Job School se află la a treizecea ediție a târgului, organizând acest tip de eveniment nu numai în Brașov ci şi în Sibiu, Cluj, Miercurea Ciuc, Mureș, Odorheiu Secuiesc, urmând ca a în luna martie cel mai mare târg de locuri de muncă să fie prezent şi în Iași.

Evenimentul care se va desfășura între orele 10-18 se adresează tuturor persoanelor care doresc să prospecteze piața muncii, să afle ultimele noutăți sau să se angajeze.

Ofertele de angajare sunt atât pentru persoanele cu experiență în domeniile amintite cât și pentru absolvenți de liceu, studenți, pensionari sau muncitori necalificați.

Locurile de munca ale companiilor participante vor putea fi vizionate şi pe paginile de social media a First Job School în cadrul evenimentului creat.

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

LĂSAȚI UN MESAJ