Catastrofă rutieră între Brașov și Cristian! Șoferul unui BMW rupt în bucăți

0
4.931 vizualizari
views

Vă avertizăm că imaginile pot avea un puternic impact emoțional!

Scena de la fața locului pare desprinsă dintr-un film de groază! O persoană și-a pierdut viața într-un tragic accident rutier! Impactul frontal dintre un autoturism și un camion cu remorcă a fost fatal pentru șoferul care se afla la volanul autoturismul marca BMW, seria 5, înmatriculat în Bulgaria.

Mașina mică a fost efectiv spulberată în urma impactului! Din primele cercetări se pare că în BMW se afla o singură persoană de sex masculin, a cărui trup a fost sfârtecat în zeci de bucăți. Cu greu s-a reușit localizarea rămășițelor.

Nefericitul eveniement s-a produs într-o perioadă în care chiar autoritățile au atras atenția asupra riscului achiziționării de autoturisme din Bulgaria, în special a celor mai vechi de 10 ani și a căror inspecție tehnică lasă de dorit. Astfel de mașini sunt considerate coșciuge pe roți pentru amatorii de chilipiruri. Însă principalul factor este viteza excesivă.

Accidentul poate fi considerat fără precedent!

Vă avertizăm că imaginile pot avea un puternic impact emoțional!

VIDEO – Accident mortal la Cristian

DSC_0101 (Copy) DSC_0102 (Copy) DSC_0104 (Copy) DSC_0105 (Copy) DSC_0107 (Copy) DSC_0108 (Copy) DSC_0109 (Copy) DSC_0114 (Copy)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic