Cătălin Muntean candidează la şefia judeţului Partidului Naţional Liberal

0
1.147 vizualizari
views
Catalin Muntean
Catalin Muntean

Dacă până în urmă cu 1 zi, discuţiile privind şefia judeţului la alegerile care vor avea loc sâmbătă, 15 iunie, în cadrul organizaţiei judetene PNL se rezumau doar la Căncescu Aristotel şi contracandidaţii acestuia Sorin Varga şi Alin Lupu, vezi ,,Trei liberali vaneaza sefia organizatiei judetene” … situaţie care nu părea să îi pericliteze lui Aristotel Căncescu  poziţia de lider, de astăzi, 11 iunie, lupta în cursă devine una acerbă. Cătălin Muntean şi-a anunţat oficial candidatura pentru funcţia de preşedinte al filialei judeţene. Consemnăm cele scrise de acesta pe pagina sa de facebook.

În urma unor discuţii avute cu mai multe filiale PNL din judeţ, la propunerea acestora cât şi ca urmare a unor întrevederi avute cu mai mulţi lideri naţionali, am luat decizia de a candida la funcţia de preşedinte al Biroului Politic Teritorial Judeţean Braşov al Partidului Naţional Liberal.

 

Se pare că această răsturnare de situaţie va naşte multe semne de întrebare în interiorul organizaţiei judeţene. Va fi Cătălin Muntean noul preşedinte?

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic