Cătălin George Muntean – Apel către contracandidaţii mei

13
2.972 vizualizari
views

Zilele acestea, domnul Erwin Albu, candidat la primaria Codlea a publicat un material intitulat

,,Cătălin Muntean, patronul Galli Gallo Codlea, JUDECAT PENAL pentru UCIDERE”.

Ulterior, acesta  a făcut următoarea remarcă pe grupul Codlea Info de pe facebook: ,,Există voci care spun că dumnealui riscă puşcăria în urma acestui proces…”.

Ca efect a acestor afirmaţii, am fost întrebat de fetiţa mea, elevă în clasa a 6 – a, ce înseamnă să risc puşcăria. I-am spus că tatăl ei este un om integru aflat în campanie electorală, că unii aşa înţeleg să îşi ducă această campanie şi că, până la terminarea alegerilor, va mai auzi multe lucruri urâte şi nefondate la adresa tatălui ei.

Credeţi că mie nu mi-au ajuns la urechi tot felul de răutăţi în ceea ce-i priveşte pe contracandidaţii mei? Prefer să dau dovadă de discernamânt şi să fiu decent pentru a mă putea uita în ochii acestora şi după alegeri.

În speranţa că domnul Erwin Albu va înţelege că avem şi familii, că nu suntem singuri, poate va da curs solicitării mele de a desfăşura o campanie de bun simţ şi fair-play.
Vreau să cred că ceea ce va conta în această campanie sunt proiectele, viziunea de viitor asupra oraşului nostru şi ceea ce putem face bun pentru locuitorii acestuia.

Al dumneavoastră,

Cătălin George Muntean

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

13 COMENTARII

 1. Cate vorbe aruncate fara nici o responsabilitate. Nu cred ca un om ca Erwin poate intelege despre ce vorbiti. Poate cand va avea o familie, copii, poate cand va avea o responsabilitate de orice fel. Deocamdata nu e responsabil nici de propria persoana. Foarte rau din partea lui ca are tupeul sa calce in picioare orice si pe oricine doar pentru a ajunge la primarie.

 2. Un om caracterizat de decenta si echilibru. Vorbeste putin si face mult. Ce bine ar fi daca si altii ar fi la fel.

 3. Pacat ca multi nu inteleg sa fie decenti, am fi cu totii scutiti de toate oribilitatile pe care inteleg unii sa le scrie. Felicitari Catalin Muntean.

 4. Apelul la decenta catre Erwin Albu e ca si cum ai ciocani intr-un lemn. Daca pana mai ieri il credeam un tanar nesabuit si vulcanic, azi il vad ca pe un individ lipsit de cel mai elementar bun simt si de cei 7 ani de acasa.

  • Mizeriile le creaza si debiteaza el. Incercand sa discrediteze oamenii. La ce experiente cu tribunalele are Erwin , eu in locul lui as tacea malc.

 5. daca e adevarat ce spuneti, nu isi face reclama buna deloc , Catalin a demonstrat ca e un foarte bun manager si sper sa faca pentru Codlea ce nu au facut toti nemernicii care au fost de la revolutie, fondurile europene fac mai multe decat banii alocati de la buget si el stie cel mai bine cum sa_ i obtina si sper sa_ i si foloseasca pentru codlea. Mandatul trece repede si ar fi urat sa faca parte si el dintre cei mentionati mai sus.Bafta Catalin

  • Ce imi placa mie, e faptul ca pe codlea-info toti se pricep la politica !
   Daca ati analiza mai atent situatia si ati inceta sa mai ganditi cu inima, v-ati da seama ca domnul Munteanu trebuie sa aiba niste interese mari sa ajunga primar (probabil sprijin politic -„spate”), asta insemnand, dupa cum a declarat, sa isi lase afacerile in seama sotiei si a avocatului. La statutul pe care il are si la afacerile pe care le conduce, e greu de crezut ca fara interes s-ar implica in politica, si pentru ce. Nu cred ca e vorba de salariul de primar si nici de „dragostea” pentru Codlea sau pentru codleni. Eu nu mai cred de mult in „bunul samaritean”.
   Doar atat sa va ganditi: de ce a investit o gramada de bani in campanie?(si acum si atunci cand a candidat pentru postul de senator). Sa ne mearga noua bine? Oare?!

 6. Daca toata lumea ar fi atat de decenta. banii = Vot

  Catre domnul Cătălin Muntean

  Suntem o generatie noua care credem nu totul se cumpara.

  Tot respectul pentru firma pe care o conduceti.

 7. Domnul Munteanu vorbeste de familie,dar nu aminteste de amante, oare si acestea fac parte din familie?Oare la varsta care o au i se adreseaza tot cu „tati”?A minimalizat ceea ce numeste el „rautati ..ale contracandidatilor” , dar de fapt un om a murit din cauza sa.

Comments are closed.