Cât costă o noapte de cazare în Poiana Brașov de Rusalii. Tarife exagerate la munte

0
115 vizualizari
views

Mai sunt doar câteva zile până la Rusalii, iar românii așteaptă nerăbdători să se bucure de câteva zile libere.

Unii aleg să plece la mare, alții la munte de Rusalii, în timp ce unii nu își permit niciuna dintre aceste variante fiindcă prețurile sunt colosale anul acesta. Cine vrea să meargă la munte, spre exemplu, trebuie să scoată din buzunar o mulțime de bani pentru a beneficia de confortul dorit.

Rusaliile pică în data de 4 iunie 2023. E o zi de mare sărbătoare, iar angajații de la stat au zile libere pe care le pot lega cu 1 iunie, profitând astfel de o minivacanță binemeritată.

Cei care vor să se bucure de o escapadă la munte trebuie să știe cât costă o noapte de cazare. Spre exemplu, în Poiana Brașov patru nopți pentru două persoane pot ajunge chiar și la 25.000 de lei. Și condițiile sunt pe măsură. Multe hoteluri au piscine, saune și nu numai, iar cei care ajung acolo pot să viziteze o mulțime de obiective și să se bucure de aer curat de munte.

O noapte de cazare pentru o singură persoană la Poiana Brașov pornește de la 50 de euro. Vorbi de un hotel de patru stele, care include și micul dejun.

Turiștii mai pretențioși pot avea o noapte de cazare de 450 de euro pentru două persoane. E inclus atât micul dejun, cât și accesul la SPA. Iar cei care au copii au acces și la terenul de joacă sau alte activități.

Hotelurile de trei stele sunt mai accesibile. Două persoane pot plăti pentru trei nopți de cazare aproape 750 de lei. În această sumă intră activitățile pentru cei mici.

 

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic