Câștigătorii concursului de pescuit – Cupa ,,Tată & Fiu” Doripesco 2012

3
1.954 vizualizari
views

Doripesco a organizat duminică, 24 iunie 2012, cea de-a şasea ediţie a concursului de pescuit pentru copii şi părinţi “Cupa Tată & Fiu”, care a avut loc pe Balta 4 a Complexului Piscicol Doripesco-Vadu Roșu. Competiţia a început duminică, la ora 08 dimineaţa, aceasta fiind dedicată părinţilor şi copiilor de toate vârstele, fiind generic denumită „Cupa Tată & Fiu”, întrucât participanţii nu au fost doar tată-fiu, ci şi tată-fiică, în funcţie de pasiunea pentru pescuit a membrilor familiei. La startul concursului au luat parte 22 de echipe (fiecare echipă formată din părinte-copil), cu vârsta cuprinsă între 4 și 74 ani, aceştia fiind din: Braşov, Codlea, Zărneşti, Rupea, Turda, Sf. Gheorghe, Tg. Secuiesc, Bucureşti, Brăila, Mureş.

Chiar dacă la începutul competiţiei ne-am temut de ploaie, vremea a ţinut cu participanţii, iar la premiere soarele arzător a ţinut să felicite participanţii. În total, s-au prins 398 peşti, dintre care 2 sturioni. Cantitatea totală prinsă a fost de 1.087,77 kg. Clasamentul final a fost următorul:

– Locul I: Szilagy Lajos şi Aron – 89,74 kg
– Locul II: Plop Marin şi Ciprian – 88,63 kg
– Locul III: Maria Traian şi Ami – 77,15 kg
– Captură: Gradea Marian şi Remus – 11,61 kg

S-au acordat premii și pentru cel mai vârstnic pescar, cel mai norocos pescar, dar şi pentru pescăriţele acestei ediţii.
Alături de echipa Doripesco a fost și sponsorul acestui concurs: Tata Niţu.
„Cupa Tată & Fiu” este unul dintre concursurile cu tradiţie ale bălţii nr.4 a Complexului Piscicol Doripesco, fiind dedicat familiilor şi urmărindu-se apropierea dintre părinţi şi copii. Este foarte important ca aceştia să petreacă o zi frumoasă împreună, în natură, dar mai ales să-şi găsească echilibrul părinte-copil, pentru a forma o echipă (ajutându-se reciproc şi intrând împreună în competiţie, încurajându-se şi bucurându-se pentru fiecare peşte prins). Pe de altă parte, promovăm sistemul catch and release şi dorim să-i educăm atât pe părinţi, dar mai ales pe copii în spiritul concursurilor sportive de pescuit.
Doripesco s-a remarcat în ultimii ani ca lider naţional în organizarea de competiţii de pescuit sportiv. Baza piscicolă de la Vadu Roşu oferă atât bălţi de pescuit în sistem tradiţional, cât şi bălţi destinate pescuitului sportiv profesionist (catch and release). În acest an, pe balta numărul 4 de la Vadu Roşu s-a înregistrat un nou record naţional şi mondial, de 24.744,80 kg peşte prinse de 24 de echipe, în 96 de ore. La o altă competiţie tot de 96 de ore, locul I a capturat 2.276,91 kg/96 de ore, înregistrându-se un nou record mondial.
Calendarul competiţional Doripesco din 2012 cuprinde peste 20 de evenimente competiţionale de pescuit.
Ruxandra Coc
Director Dezvoltare
Tel.: 0728 288 702, E-mail: ruxandra.coc@doripesco.ro
Alina Nistorescu
Director Marketing
Tel.: 0720 110 962, E-mail: marketing@doripesco.ro

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

3 COMENTARII

  1. Castigatorii concursului de pescuit–Cupa ,,Tata & Fiu” Doripesco 2012 : Regiunea Centru : Brasov Alba Mures Sibiu Covasna Harghita Fagaras Medias Csíkszereda : regiuneacentru.ro

    […] Braşov, Codlea, Zărneşti, Rupea, Turda, Sf. Gheorghe, Tg. Secuiesc, Bucureşti, Brăila, Mureş.citeste toata stirea din codlea-info.roRelated Posts:Cand eram doar un copil, l-am intrebat pe tata cum o sa fiu! (Cisnadianu’ […]

  2. Va felicit pentru initiativa inedita pe care a-ti promovat-o. Este un concurs bine organizat dupa cum mi-am dat seama si merita o atentie marita din partea celor care vor sa participe la acest gen de concursuri!!
    Mi-ar face placere sa am si eu ocazia de a participa la un astfel de concurs alaturi de fiul meu in varsta de 12 ani,care pot spune ca are si el in singe microbul pescuitului,fiind un bun moment de apropiere intre parinte si fiu mai ales atunci cand succesul iti surande punand in juvelnic capturi de luat in seama!
    Va felicit inca o data si sper sa pot avea si eu ocazia alaturi de fiul meu sa participam la un astfel de concurs!!

Comments are closed.