Caravana SMURD ajunge la Brașov și va fi amplasată la Coresi

0
2.071 vizualizari
views

Caravana SMURD “Fii pregătit !” va ajunge pentru a doua oară la Braşov în perioada 07 – 08 octombrie a.c. şi va fi amplasată în parcarea Coresi Shopping Resort.

 Proiectul este inițiat de Fundația pentru SMURD și derulat cu sprijinul Fundației Vodafone România.

Caravana constă în deplasarea unui centru de formare mobil în care se vor organiza cursuri de instruire a populaţiei  pentru acordarea de prim ajutor în situaţii de urgenţă. Centrul mobil este construit pe structura unui tir, are o sală de şcolarizare cu o capacitate de de 40 de persoane şi este dotat cu toate echipamentele medicale de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficientă a cursanţilor.  

Participanții vor putea urmări filme realizate de Departamentul pentru Situații de Urgență și Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, va fi prezentat modulul de comportare în cazul dezastrelor naturale care pot afecta România: cutremure, inundații, alunecări de teren, incendii etc., precum şi a măsurilor prin care populaţia se poate pregăti pentru a le face față, iar paramedicii SMURD din cadrul ISUJ Braşov vor prezenta măsuri de prim-ajutor în diferite situaţii.

Activităţile sunt planificate a se desfăşura în zilele de 07 şi 08 octombrie, între orele 1000 – 1800. Vă aşteptăm în număr cât mai mare să participaţi la aceste activităţi !

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic