Când este important pentru tine!

0
1.492 vizualizari
views

‚,De la firesc la util și atunci Când este important pentru tine’’,a fost sloganul pe care    m-am bazat, atunci când acum o lună, am contactat echipa Provident Brașov în speranța că și eu pot transforma o oportunitate într-o poveste, care a avut la bază Kinetoterapia (gimnastica medicală) și copiii cu nevoi educaționale speciale.

Fiind profesor kinetoterapeut la Școala Profesională Specială Codlea, scopul meu a fost acela de a mă putea folosi și de alte activități cu caracter corectiv care ușurează, facilitează și stimulează copilul cu dificultăți fizice, în realizarea acestui tip de gimnastică.

Implicată în dotarea cabinetului de kinetoterapie al școlii și în activitățile de voluntariat, echipa Provident a reușit, cu entuziasm, angrenarea elevilor cu dificultăți locomotorii în activități care vizează parcurgerea unui program kinetoterapeutic personalizat, cu scop în recuperarea fizică și reeducarea neuromotorie.

Datorită perioadei prelungite de desfașurare a acestor programe de recuperare, elevii au nevoie de activităti variate de mişcare care pot fi realizate acum cu ajutorul noilor aparate aflate în dotarea cabinetului de kinetoterapie al Scolii Profesionale Speciale Codlea.

Profesor Kinetoterapeut

Nicoleta Săulescu

kinetoterapie (Copy)

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic