Complexul de Servicii Măgura Codlea

3
9.358 vizualizari
views

salvati copiii nostri - complexul magura codlea

Copii ai comunității noastre, cei de care noi ar trebui să avem grijă, de care ar trebui să ne simțim responsabili, cresc în instituții de stat din alocații de hrană de numai 9 lei pe zi. Complexul Măgura găzduiește peste 120 de suflete în cele 6 centre din Codlea ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului: Speranţa, Domino, Albina, Aurora – Centrul de fete, Aurora – componenta fraţi şi Centrul Maternal.

Personalul de aici este foarte dedicat, are o misiune tristă și grea de a ține locul unor părinți adevărați. Se confruntă cu lipsuri, cu probleme, cu neputințe. Ne-am gândit să inițiem o campanie de ajutorare a acestor centre. Să chemăm comunitatea să se aplece asupra problemelor reale din mijlocul nostru. Dacă dorim să schimbăm ceva în bine trebuie să începem să arătăm că ne pasă, că ne informăm, că dorim să ajutăm. Zâmbetul acestor copii să ne lumineze viața, să nu ne prefacem că ei nu există. Să întrebăm cu ce putem ajuta și să ne implicăm, pentru că asta înseamnă a fi OAMENI.

Aceste rânduri sunt un apel către firmele mici și mijlocii din Codlea și nu numai, pe care le invităm să susțină activitatea din Complexul Măgura prin contracte de sponsorizare pe termen mediu sau pe termen lung. Cetățenii care doresc să ajute pot lua legătura direct cu doamna Mirela Lăcătușu, director al instituției (http://www.dgaspcbv.ro/ro/structura-institutiei/cs-magura-codlea/), pentru că se acceptă și contracte cu persoane fizice.

,, Copiii de la noi sunt bine îngrijiți”, ne spune doamna Mirela Lăcătușu. ,, Probabil că multe persoane din Codlea nu știu ce avem în oraș. Știu o anume școală de fete unde a fost o școală de corecție și-atât. Nu știu mulți că acea școală de fete de altădată s-a transformat în altceva. Cetățenii vor afla pe această cale lucruri de care nu au știut că există în Codlea. Un ajutor, o adunare de fonduri, ar fi o mană cerească. Sunt foarte multe lipsuri pe care eu, ca manager, am încercat să nu le simtă copiii. Cei care bat la ușa noastră și vor să ne ajute sunt bineveniți și îi așteptăm.”

Salvaţi copiii noştri

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic

3 COMENTARII

  1. Felicitările noastre acelor care lucrează în această instituţie, deoarece munca lor nu este răsplătită pe măsura efortului depus,iar datorită sufletului lor generos merg înainte cu riscul de a nu primi nici măcar recunoştinţă !.

  2. […] Mai multe despre Complexul de Servicii Măgura citiți aici. […]

Comments are closed.