Camera Deputaților a respins tacit ordonanța migrației politice. Primarii și viceprimarii trădători riscă să își piardă scaunele

0
698 vizualizari
views

Ordonanța migrației sau a rușinii, așa cum a fost numită de unii politicieni, dă bătăi de cap celor care și-au reevaluat opțiunile și au părăsit partidele pe care le reprezentau.

Camera Deputaţilor a adoptat tacit, miercuri, o propunere legislativă de respingere a Ordonanţei de urgenţă 55/2014 care permite ca aleşii locali să-şi aleagă un partid timp de 45 de zile, fără să-şi piardă mandatul.

Propunerea legislativă a fost iniţiată de deputatul PPDD Tudor Ciuhodaru şi prevede că se respinge această Ordonanţă, iar primarii care au optat pentru derogările Ordoanţei să-şi piardă mandatul şi să fie înlocuiţi, scrie newsbv.ro

Practic, la Brașov riscă să-și piardă fucnțiile o serie de nume sonore: viceprimarul Adrian Atomei și consilierul local Radu Pușcariu (ex-PNL, independent acum, militant al Partidului Liberal Reformator), viceprimarul Adina Durbacă și consilierul local Daniela Mateescu, consilierii județeni Ionel Fliundra și Ovidiu Lupu (ex-PPDD, PDL, PNL) sau primarii din Crizbav și Sâmbăta, care au trecut de la PDL la PSD.

Acum, este foarte interesant de văzut ce vor face senatorii din ambele tabere: Victor Ponta zicea că PSD trebuie să învețe din lecția înfrângerii și ar trebui să respingă legea, iar oamenii lui Iohannis au condamnat cu tărie această ordonanță, cel puțin înainte de a se ajunge în această situație!

parlament.romania

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic