Calitate prin diversitate – A fost inaugurat supermarketul Profi de la Codlea

0
4.271 vizualizari
views

Strategia de marketing Profi a luat în calcul înființarea unui supermarket și la Codlea, unde am asistat cu surprindere la evoluția rapidă a lucrărilor în vederea deschiderii celui de al 470-lea magazin. În mai puțin de 3 săptămâni, Profi a reușit să deschidă oficial la Codlea.

Pentru comunitatea codleană prezența retailer-ului nu poate fi decât un plus, consumatorul având posibilitatea de a alege de unde își face cumpărăturile și care sunt produsele preferate, pe principiul calitate prin diversitate. La deschiderea au fost prezente și oficialitățile locale: primarul Cătălin Muntean, viceprimarul Mihai Cîmpeanu, administratorul orașului Urdea Virgil, reprezentantul Poliției municipiului Codlea, consilieri locali, etc.

Așa cum se obișnuiește la români de casă nouă, locația a fost sfințită de preoții Munteanu și Cioacă, iar directorul magazinului, dl. Racsz Cristian a ținut să mulțumească echipei sale, cât și reprezentanților municipalității pentru susținere. La rândul său, primarul Cătălin Muntean a apreciat investiția retailer-ului, fiind un susținător al proiectelor pe termen mediu și lung. S-a tăiat panglica, iar invitații și angajați Profi au închinat o cupă cu șampanie.

Program Profi:

Luni – Sâmbătă: 8:00 – 22:00

Duminică: 8:00 – 20:00

VIDEO – Deschidere oficială

profi_codlea-1 profi_codlea-2 profi_codlea-3 profi_codlea-4 profi_codlea-5 profi_codlea-6profi_codlea_market

Agentie Web | Creare Site Web | Mentenanta Web | Optimizare SEO | Design Grafic